Umiliti in direct propriul studio. Antena 3 a primit un steag al PCR, „pentru ca au atacat-o pe doamna Kovesi exact dupa modelul in care statul comunist ataca romanii”

news

Avocatul Cristian Bacanu (PNL) le-a oferit, vineri, lui Adrian Ursu (Antena 3) si Gabrielei Zoana (PSD) cate un steag al Partidului Comunist Roman in cadrul unei emisiuni care avea loc in direct. Foarte nervos, Ursu a tinut sa se descotoroseasca repede de acest cadou.

„Le-am oferit aceste martisoare pentru ca au atacat-o pe doamna Kovesi exact dupa modelul in care statul comunist ataca romanii care se bucurau de recunoastere lumii capitaliste (lumea libera si decadenta)”, a scris Bacanu pe Facebook.

Ieri am oferit, in mod simbolic, celor de la PSD si celor de la Antena 3, doua steaguri ale Partidului Comunist Roman. Desi au sarit in sus ca arsi si s-au declarat jigniti, eu sunt convins ca in sufletul lor au simtit o oarece bucurie.

Felul in care Guvernul PSD-ALDE-UDMR a infierat cu manie proletara un roman care se bucura (ca profesionist) de recunoastere internationala, ne aminteste de felul in care odiosul regim comunist isi denigra propriii cetateni aflati in afara tarii prin intermediul fiorosului aparat de propaganda bolsevica si cu ajutorul securitatii.

PSD actioneaza de o maniera sovietica si practicile lor (in justitie, invocarea statului paralel ca dusman invizibil, criticarea UE, plasarea unor semidocti in pozitii cheie ale Statului, denigrarea doamnei Kovesi, utilizarea permanenta a minciunii in spatiul public, etc) imi aduc in mod constant aminte de vremuri foarte triste pe care le credeam de mult timp apuse”, a explicat Bacanu anterior.

Mai mult despre: ,

Comentarii: