Un alt ministru intervine in scandalul PSD:„ Orice membru al Guvernului este remaniabil”

news

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a declarat, luni, ca orice membru din Guvern este remaniabil, declaratia sa aducand aproape de Mihai Tudose, care a cerut, inca de saptamana trecuta, demisia ministrul Carmen Dan.

Melescanu a fost intrebat daca postul sau se afla printre cele „remaniabile” si daca disensiunile dintre premierul Mihai Tudose si presedintele PSD, Liviu Dragnea, au influenta asupra activitatii Ministerului Afacerilor Externe.

„Orice membru din Guvern este remaniabil (…) din acest punct de vedere, insa, nu pot sa va dau un raspuns, ca nu eu ma remaniez. Va asigur ca nu am de gand sa imi dau in niciun caz demisia. Deci este vorba de o decizie pe care o va propune primul-ministru si care va fi acceptata, aprobata de liderii coalitiei de guvernare PSD si ALDE”, a afirmat seful diplomatiei romane pentru Agerpres.

El a punctat ca politica externa este una ce are ca obiect interesele nationale si nu poate fi ”tulburata” de tensiunile din politica interna.

„Nu are nicio influenta asupra politicii externe, care este o politica nationala, nu este o politica de partid sau ideologica, este o politica in masura sa reflecte promovarea intereselor nationale. (…) Si acest lucru il facem si unii dintre noi chiar stim cum sa o facem in continuare, indiferent de conditiile in care ne desfasuram activitatea”, a aratat Melescanu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: