news

Un barbat a intrat intentionat cu masina in poarta Parlamentului. El a fost retinut de politisti si dus la un spital de psihiatrie

In noaptea de miercuri, un barbat a lovit intentionat cu automobilul o poarta de acces in Palatul Parlamentului din Bucuresti.

Conform G4Media, barbatul a fost imobilizat de Politie si dus ulterior intr-un spital de psihiatrie.

El a fost prins de politisti in jurul orei 4 dimineata, cand alerga pe mijlocul strazii in zona Calea 13 Septembrie. El a lovit cu picioarele masina politiei.

”La data de 10 noiembrie 2022, in jurul orei 04:00, un jandarm aflat in postul de paza, la o institutie publica, din Sectorul 5, a observat un barbat, care ar fi efectuat manevra de mers inapoi cu un autoturism si ar fi lovit poarta de acces.

Jandarmul a procedat la legitimarea barbatului, moment in care a devenit recalcitrant, in sprijinul acestuia venind un echipaj al Brigazii Rutiere, ce desfasura activitati de patrulare in zona.

Barbatul a fost imobilizat si incatusat, insa, avand in vedere comportamentul acestuia, s-a solicitat prezenta unui echipaj medical, care l-a transportat la o unitate spitaliceasca in vederea acordarii de ingrijiri medicale de specialitate”, a anuntat Politia.

Autoturismul folosit de acesta a fost dus la Sectia 17 Politie, iar specialistii pirotehnisti fac un control.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Un fals guru indian, acuzat ca ar fi inselat mii de oameni cu „leacuri” capabile sa vindece cancerul si COVID

Autoritatile indiene l-au acuzat pe un fals guru, pe nume Baba Ramdev, de conduita penala…

4 minute ago

Presedintele libertarian Javier Milei face minuni in Argentina: inflatia in aceasta tara a scazut de la 300% la doar 11% in doar cateva luni

Argentina a fost, de-a lungul timpului, o tara cu guverne falimentare, colapsuri economice si incapacitate…

34 de minute ago

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, s-a intalnit cu premierul armean Nikol Pasinian, dupa luni de tensiuni intre cele doua parti

Presedintele rus Vladimir Putin a avut miercuri o intrevedere cu premierul armean Nikol Pasinian, a…

49 de minute ago

Presedintele Klaus Iohannis, la decernarea premiilor Distinguished International Leadership: „SUA nu au un aliat mai bun decat Romania”

Presedintele Klaus Iohannis a primit premiul Distinguished International Leadership pentru anul 2024, acordat de Consiliul…

O oră ago