Un cunoscut jurnalist anunta: Klaus Iohannis o va respinge pe Shhaideh

politica

Jurnalistul Dan Talapaga afirma intr-o analiza publicata pe hotnews.ro ca presedintele Klaus Iohannis va respinge propunerea PSD pentru functia de premier.

„Inclin sa cred ca presedintele Iohannis va respinge propunerea lui Dragnea. Capetele de informatii de pana acum ne arata ca Sevil Shhaideh nu prezinta garantii ca poate exercita fara riscuri functia de premier.

In primul rand, este inacceptabila ideea ca intr-o tara UE un lider de partid sa anunte nonsalant o marioneta, un interpus, in fruntea statului si sa o prezinte publicului ca atare. Asa ceva se intampla, poate, in Medellin, in Brazilia lui draga sau in alte state sud-americane conduse de carteluri”, a scris Tapalaga.

El ia in considerare si „varianta ca d-na Shhaideh sa-si anunte singura retragerea”.

Jurnalistii de la Rise Project anunta ca propunerea de premier inaintata de Liviu Dragnea poate introduce Romania in mijlocul unor controverse diplomatice privind conflictul din Siria. Akram Shhaideh, sotul lui Sevil Shhaideh, premierul propus de PSD, este sustinator al dictatorului sirian Bashar al-Assad, acuzat de comunitatea internationala de crime de razboi.

Pe conturile sale de socializare, Akram Shhaideh, de origine siriana, transmite mesaje pro-Assad, foloseste simbolurile loialitatii fata de regimul de la Damasc si critica atat rebelii, cat si liderii arabi si vestici care sustin revolutia siriana.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , ,

Comentarii: