Un deputat independent explica de ce sexy ministra a fost numita in functie

politica

Remus Borza, cunoscut drept „salvatorul Hidroelectrica” a analizat noul Guvern Dancila. El este un fost membru al grupului ALDE din Camera Deputatilor pana in septembrie 2017, moment din care s-a declarat independent.

Cu privire la Ioana Bran, Remus Borza a spus ca „nu e chiar asa o surpriza”. „Nu trebuie neaparat sa fii sportiv ca sa conduci Ministerul Tineretului. In primul rand, trebuie sa fii un bun manager sau un bun administrator. Ioana Bran, intr-adevar e o prezenta, pot spune agreabila in Guvernul Dancila. Sunt chiar noua doamne sau domnisoare titulare de portofolii, sunt 16 new entry in Guvernul Dancila”, a spus Remus Borza pentru DCNews.

„Absolventa a unei Facultati Economice in cadrul Universitatii Babes Bolyai, deci iata ca nu a terminat o universitate privata. Sigur, ce o recomanda, in afara de voce si talent, faptul ca este fiica domnului Ioan Bran, care are Distileriile Bran, unul din sponsori principali, sustinatori ai PSD-ului si in relatie foarte buna cu presedintele Dragnea. Probabil asa se explica si aceasta ascensiune fulminanta a domnisoarei Bran. (…) Ideal ar fi sa aiba si studii juridice”, considera deputatul.

„Faptul ca e la Ministerul Tineretului, bun, e foarte bine. (…) Nu ma deranjeaza ca Ioana Bran e la Ministerul Tineretului. (…) Pot sa fiu de acord ca PSD are oameni mult mai bine pregatiti decat cei 28 de membri ai Executivului Dancila”, a mai spus Borza.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: