Un elev de clasa a VIII-la din Targu Mures si-a agresat diriginta. A fost amendat cu 500 de lei si retinut pentru 24 de ore

news

Un elev din clasa a VIII-a de la Colegiul National „Alexandru Papiu Ilarian” din Targu Mures, care a facut gesturi obscene la ore, iar apoi si-a agresat diriginta a fost retinut, luni seara, pentru 24 de ore de politistii Biroului Siguranta Scolara, informeaza Agerpres.

Inspectoratul de Politie Judetean Mures a anuntat, luni, ca un elev de clasa a VIII-a din Targu Mures a fost condus de doua ori la politie dupa ce s-a urcat pe un dulap in timpul orelor de curs si a aratat gesturi obscene cadrului didactic, iar la doua ore dupa incident ar fi lovit-o pe diriginta cu pumnii si picioarele.

La sosirea echipajului de politie, baiatul a avut o rabufnire violenta, a fost incatusat si dus la masina de politie. „La colegiu s-au prezentat angajatii de la Politia de proximitate si siguranta scolara, pentru a lua declaratii. Dupa plecarea acestora, elevul s-a intors impreuna cu mama lui, au asteptat-o pe doamna diriginta pe hol, au amenintat-o cu moartea si intr-o rabufnire violenta, elevul i-a aplicat acesteia mai multe lovituri. A fost apelat din nou echipajul de politie prin dispeceratul 112 si l-au ridicat pe elev impreuna cu mama lui”, a aratat inspectorul scolar general al judetului Mures, Paula-Maria Daraban, intr-un comunicat de presa.

Adolescentul in varsta de 15 ani a trebuit sa fie imobilizat si dus la sediul Politiei municipiului Targu Mures, unde a fost amendat cu 500 de lei pentru incalcarea unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Mures a precizat ca elevul a fost sanctionat de nenumarate ori, din cauza comportamentului sau.

Cercetarile continua in cadrul unui dosar penal privind savarsirea infractiunilor de lovire sau alte violente si tulburarea linistii si ordinii publice, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Targu Mures.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: