news

Un elev de clasa a VIII-la din Targu Mures si-a agresat diriginta. A fost amendat cu 500 de lei si retinut pentru 24 de ore

Un elev din clasa a VIII-a de la Colegiul National „Alexandru Papiu Ilarian” din Targu Mures, care a facut gesturi obscene la ore, iar apoi si-a agresat diriginta a fost retinut, luni seara, pentru 24 de ore de politistii Biroului Siguranta Scolara, informeaza Agerpres.

Inspectoratul de Politie Judetean Mures a anuntat, luni, ca un elev de clasa a VIII-a din Targu Mures a fost condus de doua ori la politie dupa ce s-a urcat pe un dulap in timpul orelor de curs si a aratat gesturi obscene cadrului didactic, iar la doua ore dupa incident ar fi lovit-o pe diriginta cu pumnii si picioarele.

La sosirea echipajului de politie, baiatul a avut o rabufnire violenta, a fost incatusat si dus la masina de politie. „La colegiu s-au prezentat angajatii de la Politia de proximitate si siguranta scolara, pentru a lua declaratii. Dupa plecarea acestora, elevul s-a intors impreuna cu mama lui, au asteptat-o pe doamna diriginta pe hol, au amenintat-o cu moartea si intr-o rabufnire violenta, elevul i-a aplicat acesteia mai multe lovituri. A fost apelat din nou echipajul de politie prin dispeceratul 112 si l-au ridicat pe elev impreuna cu mama lui”, a aratat inspectorul scolar general al judetului Mures, Paula-Maria Daraban, intr-un comunicat de presa.

Adolescentul in varsta de 15 ani a trebuit sa fie imobilizat si dus la sediul Politiei municipiului Targu Mures, unde a fost amendat cu 500 de lei pentru incalcarea unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Mures a precizat ca elevul a fost sanctionat de nenumarate ori, din cauza comportamentului sau.

Cercetarile continua in cadrul unui dosar penal privind savarsirea infractiunilor de lovire sau alte violente si tulburarea linistii si ordinii publice, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Targu Mures.

Urmareste-ne si pe:
Camelia Stanciu

Share
Published by
Camelia Stanciu

Recent Posts

Cum va fi vremea in weekend. De duminica se incalzeste, dar vom avea si averse de ploaie si furtuni

Dupa valul de ploi si frig, vremea se schimba la sfarsitul saptamanii. Directorul Administratiei Nationale…

17 minute ago

Recensamantul din Kosovo, prelungit cu o saptamana

Guvernul kosovar a decis in ultimul moment sa prelungeasca durata recensamantului in curs, primul din…

13 ore ago

Vaticanul inaspreste procedurile cu privire la presupusele „evenimente supranaturale”

Vaticanul a inasprit vineri procedurile de evaluare a evenimentelor supranaturale raportate, cum ar fi Madonele…

13 ore ago

Barbatul care l-a atacat cu ciocanul pe sotul lui Nancy Pelosi, fostul presedinte al Camerei Reprezentantilor din SUA, a primit 30 de ani de inchisoare

Barbatul care a patruns in casa fostului presedinte al Camerei Reprezentantilor din SUA, Nancy Pelosi,…

13 ore ago

New York City a spus ca nimeni nu a fost ranit la arestarile Columbia; dosarele medicale ale studentilor spun altceva

Dupa arestarea studentilor protestatari pro-palestini care ocupau o cladire a Universitatii Columbia luna trecuta, primarul…

14 ore ago