Un europarlamentar PSD anunta ca PSD s-a sinucis astazi. „Acum este prea tarziu. Am ajuns aici din cauza ticalosiei lui Dragnea”

news

Europarlamentarul Catalin Ivan sustine ca nu a urmarit ”asa-zisul Congres al PSD”, dar sambata a fost o zi „foarte trista”, in care s-a sinucis cel mai mare partid din Romania, adaugand ca s-a ajuns aici ”din cauza ticalosiei lui Dragnea”, dar si a ”lasitatii si oportunismului celorlalti”.

Catalin Ivan a postat pe Facebook o reactie la modul in care s-a desfasurat Congresul extraordinar al PSD.

„Recunosc ca nu am urmarit asa-zisul Congres al PSD. Pentru un membru de partid cu vechime, cu atatea batalii duse pentru partid, astazi a fost o zi foarte trista. Cu toata tristetea pe care mi-o da sa vad cum s-a sinucis cel mai mare partid din Romania, observ ca absolut tot ce le-am zis colegilor de partid in ultimii trei ani s-a implinit. Nu sunt ghicitor in stele, dar am preferat sa-mi asum riscuri si sa spun cand lucrurile mergeau prost in partid, in speranta ca se puteau repara inainte sa fie foarte tarziu. Acum este prea tarziu. Am ajuns aici din cauza ticalosiei lui Dragnea, este adevarat, dar si din cauza lasitatii si oportunismului celorlalti”, a scris Catalin Ivan pe pagina sa de Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: