politica

Un europarlamentar PSD, scarbit dupa congresul lui Dragnea, vrea sa plece in noul partid al lui Victor Ponta

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan sustine ca partidul Pro Romania devine un proiect viabil dupa congresul PSD, precizand ca foarte multi dintre cei nemultumiti de Liviu Dragnea se vor indrepta catre formatiunea condusa de Victor Ponta.

Catalin Ivan a declarat pentru News.ro ca dupa congresul PSD adeziunea sa la acest partid devine nula, in conditiile in care PSD nu mai este un partid social-democrat. ”Eu si PSD nu mai impartasim aceleasi principii, iar dupa congresul de sambata adeziunea mea la PSD devine nula. Cei care am lucrat la proiectul de modernizare al PSD vom vedea cum il putem pune in practica in afara partidului. Dupa congresul PSD, proiectul Pro Romania al lui Victor Ponta devine viabil. Foarte multi dintre cei nemultumiti de Liviu Dragnea se vor orienta catre proiectul lui Ponta. Chiar ii incurajez sa o faca”, a afirmat Catalin Ivan.

El a precizat ca nu se va duce in Pro Romania, insa a afirmat ca ”avem datoria sa-l oprim pe Dragnea din exteriorul PSD”. Europarlamentarul PSD spune ca exista multi oameni ingrijorati in PSD, dar ca acestia nu au curaj sa ia atitudine. ”Am sperat ca vor lua atitudine toti acesti oameni, dar le este frica. Mai exista si oportunism, unii au functii in administratie si nu vor sa-si piarda pozitiile. Exista si o lasitate, unii au fost cumparati cu putin. Lumea e cumva multumita atat timp cat PSD e la guvernare, chiar dacapartidul se distruge”, a adaugat Catalin Ivan.

El sustine ca toti cei care cred ca mai pot coagula o miscare in interiorul PSD sunt naivi. ”Avem datoria sa-l oprim pe Dragnea, chiar daca asta inseamna sa oprim PSD sa conduca Romania. PSD va intra in urmatoarele alegeri fara multi dintre cei care au pus umarul la ultimele confruntari electorale”, a declarat europarlamentarul PSD.

Pro Romania, partidul infiintat de Victor Ponta si Daniel Constantin, a primit personalitate juridica in 20 februarie.  Daniel Constantin spunea atunci ca impreuna cu Victor Ponta si cu Sorin Cimpeanu vor participa la constituirea tuturor organizatiilor judetene in perioada urmatoare, pornind cursa pentru primul obiectiv major, si anume alegerile europarlamentare din 2019.

Daniel Constantin a lansat partidul Pro Romania in mai 2017.

Urmareste-ne si pe:
Marian Pavel

Share
Published by
Marian Pavel

Recent Posts

INSCOP il contrazice pe Pieleanu, Firea este pe locul 3. Surpriza mare, Opozitia conduce in Bucuresti si in privinta votului politic

Actualul primar al Capitalei Nicusor Dan se afla pe primul loc in intentiile de vot…

2 ore ago

China ameninta cu represalii dupa ce Joe Biden a semnat legislatia privind apararea Taiwanului si interzicerea TikTok

China a lasat sa se inteleaga ca ar putea lua masuri represive dupa ce presedintele…

19 minute ago

Fortele ostile Republicii Moldova si-ar dori sa dea jos drapelul tarii


Moldova comemoreaza 78 de ani de la foametea organizata din 1946-1947, 14 ani de cand…

O oră ago