externe

Un fost agent secret american a declarat in fata Congresului ca guvernul SUA detine resturile unui OZN si ale corpurilor unor extraterestri – VIDEO

Nu suntem singura specie inteligenta din univers, iar autoritatile ascund dovezi ale existentei extraterestrilor, inclusiv resturi ale unui obiect neidentificat, a declarat miercuri un fost ofiter de informatii in fata unei comisii a Congresului american, relateaza AFP.

In cadrul audierii sale de miercuri in fata Congresului american, David Grusch a afirmat ca a avut acces la documente oficiale care atesta existenta unui obiect zburator extraterestru.

David Grusch s-a declarat „absolut” convins ca Statele Unite ale Americii se afla in posesia acestui OZN – numit in prezent de autoritatile americane drept „fenomen anormal neidentificat” – si chiar a ramasitelor celor care il operau.

„In cadrul atributiilor mele, am aflat ca exista un program (…) de recuperare a ramasitelor unui aparat neidentificat si de analiza a acestuia”, pentru a intelege cum functioneaza, a spus David Grusch.

Fostul agent, care a fost presat cu intrebari in timpul audierii, a declarat ca nu poate oferi mai multe detalii in public din cauza informatiilor clasificate implicate.

„Aceasta marturie se bazeaza pe informatiile care mi-au fost furnizate de persoane cu un portofoliu cunoscut de legitimitate si de servicii aduse acestei tari, dintre care multe mi-au impartasit dovezi convingatoare sub forma de fotografii, documente oficiale si marturii orale secrete”, a declarat el.

Fostul ofiter de informatii militare a fost audiat de o comisie a Camerei Reprezentantilor pe probleme de securitate nationala, alaturi de doi fosti piloti care sustin ca au observat fenomene anormale.

Deputatul republican Tim Burchett i-a sustinut pe cei trei barbati, afirmand ca este timpul sa se ridice valul secret asupra acestor cazuri.

Seful biroului Pentagonului insarcinat cu investigarea fenomenelor OZN si a riscurilor pe care acestea le prezinta pentru securitatea nationala asigurase in aprilie ca nu au fost identificate semne de activitate extraterestra. Biroul „nu a detectat nicio dovada credibila de activitate extraterestra, de tehnologie non-terestra sau de obiecte care sfideaza legile fizicii”, a declarat Sean Kirkpatrick.

Cu toate acestea, guvernul american ia in serios aceste fenomene, iar NASA a cerut recent eforturi sporite pentru a le studia din punct de vedere stiintific, la fel ca si Pentagonul, care este ingrijorat de posibilele activitati de spionaj chinezesc.

Urmareste-ne si pe:
Gabriel Tudor

Share
Published by
Gabriel Tudor

Recent Posts

„Bine ati venit in lumea rusa”. Parlamentul din Georgia a adoptat legea „agentilor straini” pe fondul unor proteste masive – Video

Deputatii georgieni au aprobat marti, in a treia si ultima lectura, un controversat proiect de…

O oră ago

Piedone o acuza pe Anca Alexandrescu ca a luat spaga: „Vrei sa spun eu despre traistele tale pe care le-ai carat?” – Video

Scandal in direct la Realitatea Plus, luni seara, intre o realizatoare a postului, Anca Alexandrescu,…

6 ore ago

Moscova anunta ca si-a dotat submarinele cu racheta nucleara Bulava. Aceasta are o raza de actiune de 8.300 de kilometri

Armata rusa a introdus in serviciu racheta balistica intercontinentala Bulava cu lansare de pe submarine,…

58 de minute ago

Evadare in Franta, trei gardieni au fost ucisi in timpul unui atac armat asupra dubei penitenciarului. Comando de infractori

Trei ofiteri de penitenciar francezi au fost ucisi si alti doi au fost raniti intr-un…

2 ore ago

D’ale coalitiei: candidatul PSD la o primarie din Vaslui a batut un alegator in varsta de 76 de ani. „Nu am crezut ca voi trai asemenea momente”

Candidatul PSD la primaria comunei vasluiene Oltenesti, Vasile Chirvase, a fost atat de suparat pe…

8 ore ago