externe

Un fost sef din ministerul rus de Interne sustine ca teroristii de la Moscova aveau cipuri implantate in creier de catre serviciile occidentale

Dupa ce au acuzat, cu totul nejustificat, Ucraina ca s-ar fi aflat in spatele sangerosului atac terorist de la sala de concerte „Crocus City Hall” de langa Moscova, autoritatile ruse lanseaza acum noi ipoteze, si mai socante.

Astfel, in emisiunea „Timpul va spune”, difuzata de postul de televiziune oficial rusesc Pervii Canal, fostul sef al Biroului Interpol din Rusia, generalul-maior in retragere Vladimir Ovcinski, a afirmat transant ca autorii atacului terorist au fost controlati prin cipuri speciale implantate in creierul lor.

„Teroristii erau inconstienti. Cel mai probabil, in complex au fost folosite substante psihotrope, programare neuropsihologica si poate s-au introdus cipuri, pentru ca acum neurobiologia face posibil controlul total al unei persoane. Aceasta este o operatiune a serviciilor secrete occidentale”, a spus Vladimir Ovcinski.

Niciunul dintre invitatii prezenti in studio nu a incercat sa-i conteste afirmatiile. Gazda emisiunii, Anatolii Kuzicev, a declarat, la randul sau, ca doar „oameni cu competente si reputatie serioase” sunt adusi in emisiune.

Presupusa ipoteza privind capacitatea de a controla constiinta cu ajutorul cipurilor este prezenta in multe teorii ale conspiratiei populare si ea a dobandit amploare in ultima vreme, mai ales dupa ce Elon Musk a prezentat un barbat paralizat care a reusit sa joace sah mutand piesele de pe ecranul unui computer prin forta gandului, cu ajutorul unui implant in creier.

 

Urmareste-ne si pe:
Gabriel Tudor

Share
Published by
Gabriel Tudor

Recent Posts

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

12 ore ago

Nicusor Dan a tinut „Primaria deschisa” pana la miezul noptii

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a invitat persoanele care au vizitat Primaria Municipiului Bucuresti inclusiv in…

12 ore ago

Imagini demne de un film de actiune: magazin de bijuterii jefuit in plina zi la Paris

Magazinul de bijuterii Harry Winston situat pe bulevardul Montaigne, in arondismentul 8 din Paris a…

12 ore ago

Iraniana Narges Mohammadi, laureata a premiului Nobel, supusa unui nou proces pentru „propaganda impotriva Republicii Islamice”

Activista Narges Mohammadi, laureata a Premiului Nobel pentru Pace in 2023, aflata in inchisoare, a…

3 ore ago

Sibiu: Un tanar de 24 de ani arestat pentru ca si-ar fi ucis iubita

Un tanar in varsta de 24 de ani din Sibiu a fost arestat, sambata, sub…

12 ore ago

Si la altii nu doar la noi: scandal intr-o comisie din Congresul SUA din cauza „genelor false”

Un scandal a izbucnit in Congresul SUA dupa ce o politiciana a acuzat o rivala…

13 ore ago