life

Un hipopotam aproape a inghitit un baietel de 2 ani, pe care apoi l-a scuipat afara

Un hipopotam a atacat un baietel de 2 ani, in Uganda, inghitindu-i jumatate din corp inainte de a-l scuipa, a anuntat vineri politia din Uganda, citata de CNN.

Copilul a fost atacat in Katwe-Kabatoro, in sud-vestul tarii, potrivit comunicatului.

Un barbat care se afla in apropiere a aruncat cu pietre in hipopotam si l-a speriat, facandu-l sa elibereze victima, a declarat un purtator de cuvant al politiei din Uganda.

Baiatul a fost dus la o clinica din apropiere pentru tratarea unei rani de la o mana si ulterior transferat la Spitalul Bwera, in vestul Ugandei, pentru tratament suplimentar, se adauga comunicatul.

Copilul a fost acum externat dupa ce si-a revenit complet, a spus politia. A primit si un vaccin impotriva rabiei, inainte de a fi predat inapoi parintilor sai de catre politie.

„Desi hipopotamitul a fost speriat inapoi in lac, toti locuitorii din apropierea sanctuarelor si habitatelor pentru animale ar trebui sa stie ca animalele salbatice sunt foarte periculoase. Instinctual, animalele salbatice vad oamenii ca pe o amenintare si orice interactiune ii poate determina sa actioneze ciudat sau agresiv”, se spune in comunicat.

Cunoscuti ca unele dintre cele mai periculoase animale de pe planeta, hipopotamii pot rupe o canoe in jumatate cu falcile lor puternice, potrivit National Geographic.

Urmareste-ne si pe:
Camelia Stanciu

Share
Published by
Camelia Stanciu

Recent Posts

Donald Trump planuieste cea mai mare deportare in masa din istoria Americii: 20 de milioane de oameni ar putea fi alungati din tara

Echipa de campanie a lui Donald Trump care lucreaza pentru a transforma politica de imigratie…

4 minute ago

Romanii pot raporta deepfake-urile si manipularile online la Ministerul Digitalizarii. Ministrul le multumeste „partenerilor Google, Meta si TikTok”

Romanii pot reclama dezinformarile si deepfake-urile, realizate cu ajutorul Inteligentei Artificiale (IA) de pe platformele…

6 minute ago

Bataie ca-n filme in parlamentul din Taiwan. Un deputat din opozitie a furat un proiect de lege care urma sa fie votat si a fugit cu el – VIDEO

Legislatorii puterii si ai opozitiei din Taiwan s-au implicat vineri in incaierari fizice si atacuri…

20 de minute ago

Regimul nord-coreean confirma ca a lansat o racheta balistica si promite sporirea fortei nucleare a tarii

Coreea de Nord a confirmat sambata ca a testat o racheta balistica tactica, a transmis…

34 de minute ago

Cum va fi vremea in weekend. De duminica se incalzeste, dar vom avea si averse de ploaie si furtuni

Dupa valul de ploi si frig, vremea se schimba la sfarsitul saptamanii. Directorul Administratiei Nationale…

57 de minute ago