Un inalt oficial al Kremlinului nu s-a mai intors in Rusia dupa o vizita oficiala in strainatate. Kremlinul le-a interzis tuturor angajatilor de sex masculin sa mai iasa din tara – Baza

externe

Tuturor angajatilor de sex masculin din cadrul Administratiei Prezidentiale li s-a interzis temporar sa calatoreasca in strainatate in deplasari de afaceri. De asemenea, acum sunt interzise si vacantele in strainatate, anunta publicatia rusa Baza pe Telegram.

Conform Baza, administratia prezidentiala a emis un ordin prin care doar femeile pot merge in vizite oficiale in strainatate. Astfel de reguli vor ramane in vigoare pana cand va fi emisa o „instructiune speciala de mobilizare” (Baza mentioneaza ca nu a reusit sa afle despre ce fel de instructiune este vorba).

„Baza” dezvaluie ca exista un zvon printre oficialii din cadrul Administratiei Prezidentiale ca o astfel de cerinta a fost introdusa dupa „evadarea” unui angajat. Barbatul, care se afla intr-o vizita oficiala intr-o tara din CSI, nu s-a mai intors in Rusia.

Intrebat in legatura cu acest subiect, purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, a negat informatiile privind interzicerea vizitelor oficiale si a vacantelor pentru angajatii de sex masculin ai Administratiei Prezidentiale.

Lovim „drept la tinta” si pe Telegram. Abonati-va si la canalul AK24 de Telegram

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: