Un jurnalist cu vana. Iata cum l-a fugarit pe „stapanul Caracalului”, Dan Ciocan, prin Parlament. Ciocan, raspunsuri agresive si arogante – Video

politica

Deputatul PSD Dan Ciocan a fugit pe holurile Parlamentului pentru a refuza sa raspunda intrebarilor unui jurnalist de la Europa Libera. Jurnalistul nu s-a lasat insa si l-a urmarit minute in sir, adresandu-i intrebari. Ciocan a raspuns obraznic si agresiv.

Dan Ciocan, considerat „stapanul Caracalului” pentru uriasa influenta pe care o are in acest oras, s-a ascuns pana in acest moment de presa. El a fost prins insa, marti, de un jurnalist de la Europa Libera care a incercat sa afle de la ael daca se simte  vinocat pentru tragedia recenta de la Caracal. Ciocan a ales sa graveasca pasul si sa ii raspunda arogant jurnalistului. Acesta insa l-a urmarit minute in sir.

Jurnalist: Aveti vreo implicatre in numirile din politia locala?

Ciocan: Dvs. presa stiti, noi nu stim nimic

Jurnalist: Nu va simtiti vonovat?

Ciocan: N-am de ce sa ma simt vinovat. Niciodata! Multumesc frumos, da?

Jurnalist: Sunteti acolo de multi ani de zile stapan

Ciocan: Stapan sunteti dvs.

Jurnalist: Ce ati facut bun pentru Caracal?

Ciocan: Multumesc frumos

Ulterior, Ciocan a incercat sa scape de jurnalist spunandu-i ca nu are dreptul sa se afle intr-o anumita zona a Palatului Parlamentului:  „Va depasiti competentele contractuale”.

Iata imaginile:

Fost militian pana in 1989, Ciocan a devenit un prosper om de afaceri. El si-a luat Bacalaureatul abia in anul 2010, pe cand avea 50 de ani, la Grupul Scolar de Arte si Meserii din Craiova. Ulterior si-a luat si licenta, la 56 de ani.

Citeste si: Cancerul PSD. Seful Politiei Caracal, instalat in functie de acest baron PSD. Cum au distrus Politia Romana clanurile din PSD

Jurnalistii de la g4media.ro au anuntat, marti, ca firma lui Dan Ciocan a obtinut, la o luna dupa tragedia de la Caracal, un contract de 27 de milioane de euro de la bugetul statului pentru reabilitarea unui drum din Teleorman.

Cei aproape 47 de kilometri de drum dintre Alexandria si Turnu Magurele vor fi reabilitati de o asociere condusa de firma Alexcor Trading, controlata de deputatul PSD de Olt, Dan Ciocan.

Initial, oferta depusa de asocierea condusa de Alexcor Trading s-a clasat pe locul 3, contractul fiindu-i atribuit unei alte asocieri al carui lider era tot o firma romaneasca: Constructii Erbasu S.A. Printr-o decizie din martie anul acesta, Curtea de Apel Bucuresti a obligat CNAIR sa reevalueze ofertele, iar dupa ce primele doua clasate au facut un pas in spate, contractul a ajuns la asocierea condusa de firma Alexcor Trading.

Alexcor Trading este controlata de fratii Dan si si Cornel Ciocan prin intermediul Danielei Ciocan, asociat unic in firma. Compania a fost detinuta in acte pana in 2017 de Marcel Nicola din comuna natala a fratilor Ciocan, Rotunda, si avea un punct de lucru la aceeasi adresa ca firmele Dancor si Clean Prest Active: Nicolae Teclu nr. 1, Bucuresti.

Potrivit datelor de la registrul Comertului, in 2017, au intrat in firma Teodora Maria Ciocan, nascuta in 1997, apoi Daniela Mirela Ciocan. In acelasi an, Maria Ciocan si Marcel Nicola cesioneaza firma Danielei Ciocan, actualul asociat unic.

Alexcor Trading este abonata la contracte cu statul, figurand in SEAP cu 30 de contracte. De exemplu, in octombrie 2018, Alexcor Trading a semnat un contract de aproape 2 milioane de euro cu Compania nationala de administrare a infrastructurii rutiere pentru ”lucrari de intretinere curenta vara – Estetica rutiera si scurgere ape DRDP Craiova – Lot Tg Jiu”.

Mai mult despre:

Comentarii: