Un lider al PNL a plecat din emisiunea propagandistului Razvan Dumitrescu. A refuzat sa stea langa o penala

politica

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, anunta ca a plecat din emisiunea lui Razvan Dumitrescu de la Antena 3 dupa ce a aflat ca in studio urma sa fie prezenta si condamnata Ingrid Mocanu.

„In aceasta seara am avut un loc rezervat in emisiune la Razvan Dumitrescu si chiar daca am plecat, locul meu a fost bine pastrat toata emisiunea. Am decis sa nu mai particip la emisiunea lui Razvan Dumitrescu din aceasta seara dupa ce-am aflat ca o persoana condamnata penal in prima instanta urma sa fie alaturi de mine in platou.

Cu persoana respectiva am avut un schimb de replici dure in cadrul unei alte emisiuni, la o alta televiziune, in care i-am spus ca nu are nicio calitate sa vorbeasca la tv despre justitie atat timp cat este condamnata penal cu executare in prima instanta.

Corect ar fi fost sa fiu informat din timp despre participarea acestei persoane la aceeasi emisiune pentru ca as fi declinat invitatia de la inceput”, a scris Danca pe Facebook.

„Trebuia sa se afle la aceasta emisiunea si domnul Ionel Danca, purtator de cuvant al PNL. El a venit aici, a vazut cine mai este invitat si a plecat. Nu vreau sa dezvolt foarte mult, respect dreptul fiecaruia sa participe sau sa nu participe la aceasta emisiune. Regret faptul ca un reprezentant al Partidului National Liberal nu a ramas la emisiune, desi a fost invitat si a venit pana aici. A plecat. Pacat,” a spus Razvan Dumitrescu la inceputul emisiunii.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: