Un lider PNL il da afara pe Crin Antonescu de pe lista pentru europarlamentare: „Electoratul are cu totul alte asteptari”

politica

Presedintele PNL Timis, Nicolae Robu, a declarat joi ca nu considera oportuna prezenta lui Crin Antonescu pe lista candidatilor la europarlamentarele din 2019, intrucat acesta nu are un raspuns privind realizarile pe care le-a lasat in urma sa si nici la intrebarea electoratului liberal „Ce a facut in ultimii cinci ani”.

„Nu consider potrivit ca domnul Crin Antonescu sa deschida lista PNL. Mai mult, nu consider potrivit ca domnul Crin Antonescu sa fie pe lista, pe orice pozitie. Electoratul PNL, acea parte a societatii romanesti care ar putea deveni electorat PNL au cu totul alte asteptari pe lista de candidati PNL a anului 2019. Vor oameni care la intrebarea atat de in voga in 1990, ‘Ce-ai facut in ultimii cinci ani?’, categoric readusa in actualitate in 2019, sa aiba ce sa raspunda pe cel putin doua coordonate, respectiv in lupta cu PSD si in planul realizarilor lansate in urma. Oricat de bun vorbitor este domnul Antonescu – si este cel mai bun vorbitor, eu asa il consider si acum -, la intrebarea mentionata nu poate raspunde entuziasmant, de fapt, nu poate raspunde decat oral, prin tacere, in scris, prin liniuta”, a afirmat Nicolae Robu, citat de Agerpres.

Liderul liberalilor timiseni a precizat ca nu stie cum se intentioneaza sa se finalizeze lista candidatilor pentru europarlamentare, pentru ca nu face parte din conducerea centrala a partidului si nici nu s-a interesat de acest lucru, neparticipand la nicio discutie pe acest subiect.

Alegerile europarlamentare vor avea loc intre 23 si 26 mai 2019. Romania va avea 33 de mandate.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: