Un lider PNL trage concluzia: „Doamna Dancila este cel mai cultivat si inteligent membru al PSD”

politica

Viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, scrie, luni, un mesaj ironic pe Facebook, afirmand ca premierul Viorica Dancila este ”cel mai cultivat si inteligent membru al PSD, de aceea au si propus-o prim-ministru”. Mesajul vine dupa reactiile social-democratilor, nemultumiti ca Ludovic Orban a numit-o pe Dancila „tantica inculta, analfabeta”.

”Un mesaj pentru membrii PSD suparati dupa declaratiile domnului Ludovic Orban: Doamna Dancila este cel mai cultivat si inteligent membru al PSD, de aceea au si propus-o prim-ministru!”, a scris, luni, Dan Cristian Popescu pe Facebook.

Mesajul sau este insotit de hastag-ul ”#meritammaimult”.

Lideri ai PSD si europarlamentari au reactionat dur, sambata, dupa ce liderul PNL Ludovic Orban a numit-o pe Viorica Dancila „tantica inculta, analfabeta, dar din ce in ce mai tupeista si mai obraznica”, in contextul criticilor fata de OUG privind masurile fiscale.

Presedintele Consiliului National al PSD, Mihai Fifor, l-a numit pe Orban un individ de joasa speta, a carui reactie arata disperare, vicepresedintele PSD Natalia Intotero vorbeste despre o iesire trista si ingrijoratoare, in opinia europarlamentarului Dan Nica, iesirea lui Orban „tradeaza neputinta politica”, in timp ce europarlamentarul Gabriela Zoana spune ca este vorba despre vocabular grobian si ii solicita liderului PNL sa prezinte scuze.

Mai mult despre: ,

Comentarii: