Un medic din Iasi are patru slujbe la stat. El a incasat anul trecut din salarii aproape 70.000 de euro

news

anton knieling, patru slujbe, bugetar, stat, Iasi

Conf. dr. Anton Knieling, cadru didactic in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Grigore T. Popa” si medic primar la Institutul de Medicina Legala din Iasi, este platit regeste. Medicul a incasat, in anul 2022, salarii in valoare de 315.431 de lei, adica aproape 70 de mii de euro, scrie cotidianul local Buna Ziua, Iasi.

In data de 14 iunie 2023, Anton Knieling si-a facut publica declaratia de avere, de unde rezulta ca in anul 2022 a obtinut suma de 315.431 de lei, venituri din salarii. Medicul a incasat acesti bani pentru activitatea desfasurata la UMF Iasi si Institutul de Medicina Legala, pentru ca a fost membru in Consiliul de Administratie al Institutului de Psihiatrie „Socola”, dar si pentru seminarul pe care il desfasoara in cadrul Facultatii de Drept a Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” Iasi.

Conf. dr. Anton Knieling a castigat pentru activitatea didactica desfasurata, in  anul 2022, in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Grigore T. Popa” Iasi, un salariu de 127.115 lei. Anton Knieling este cadru didactic asociat al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” Iasi, fiind titularul activitatilor de seminar din cadrul disciplinei de Medicina Legala. Aceasta activitate care i-a adus, anul trecut, in cont, suma de 3.460 de lei.

Pentru conf. dr. Anton Knieling, cea mai importata sursa de venit este Institutul de Medicina Legala, de unde pentru activitatea de medic primar a incasat, in anul 2022, un salariu de 183.672 de lei. Sursele de venit nu se opresc aici, deoarece Anton Knieling detine si functia de membru in Consiliul de Administratie al Institutului de Psihiatrie „Socola”, pentru care anul trecut a incasat un salariu de 1.184 de lei.

In ceea ce priveste averea, conf. dr. Anton Knieling detine un teren intravilan cu o suprafata de 274 de metri patrati, situat in localitatea Breazu. Aici, universitarul detine si o casa de locuit, cu o suprafata de 102 metri patrati. In anul 2022, Anton Knieling a mostenit 50 la suta dintr-un apartament de 40 de metri patrati. Imobilul este situat pe raza municipiului Iasi. In ceea ce priveste bunurile mobile, conf. dr. Anton Knieling detine doua autoturisme, Dacia Duster, unul fabricat in anul 2017, iar celalalt in anul 2022.

 

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , , , ,

Comentarii: