Categories: news

Un ministru ALDE nu s-a mai putut controla si a tipat la un jurnalist: „Vorbiti limba romana, domnule?”. Cum a pus-o Emil Boc la punct

Gratiela Gavrilescu, ministrul Mediului, si-a dat in petic chiar in mijlocul unei conferinte de presa. Aceasta a inceput sa tipe la un jurnalist care-i repeta ca sistemul de colectare selectiva de la Bistrita, pe care il dadea exemplu de bune practici la nivel national, nu functioneaza, potrivit realitatea.net.

Gratiela Gavrilescu a fost intrebata daca exista riscul ca Uniunea Europeana sa ceara inapoi banii cu care a fost finantat acest proiect, context in care ministrul a precizat: „Eu sper sa nu fie problema aceasta. Sunteti pesimisti”.

Jurnalistul Cosmin Botezat a insistat si i-a spus ministrului ca sistemul pe care-l da exemplu de bune practici de fapt nu functioneaza si ca nu se colecteaza selectiv nici aici. Atunci, Gratiela Gavrilescu a inceput sa tipe la jurnalist spunandu-i: „Vorbiti limba romana, domnule? In ce limba vreti sa vorbim sa ne intelegem?”.

Vezi de la min. 01.10:

Si la Cluj, Gratiela Gavrilescu a avut un comportament la fel de nervos, unde a tinut sa se certe cu reprezentantii administratiei locale. Insa Emil Boc a pus-o calm la punct.

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Xi Jinping, in Europa, dupa cinci ani. Presedintele chinez va vizita Franta, Serbia si Ungaria

Presedintele chinez Xi Jinping este asteptat saptamana viitoare in Europa pentru prima data in ultimii…

3 minute ago

O fosta consiliera a lui Trump a izbucnit in plans in fata instantei, dupa ce a recunoscut ca acesta a gestionat campania de musamalizare a aventurilor sale sexuale

Fosta consiliera de la Casa Alba, Hope Hicks, s-a emotionat puternic spre finalul marturiei sale,…

15 minute ago

19 personalitati au primit de la presdintele Biden Medalia Libertatii, una dintre cele mai inalte distinctii civile din SUA

Presedintele SUA, Joe Biden, a acordat, vineri, Medalia Libertatii unui numar de 19 persoane, inclusiv…

37 de minute ago

Un lider al serviciilor de informatii militare ucrainene avertizeaza: „Rusia ar putea ocupa tarile baltice in sapte zile, inainte ca NATO sa poata interveni”

Vadim Skibitski, adjunctul sefului Serviciului de informatii militare al Ucrainei (HUR) a vorbit intr-un interviu…

44 de minute ago

Iasi: Un barbat s-a aruncat in fata trenului

Un barbat din judetul Iasi s-a aruncat, sambata dimineata, de pe o pasarela, in fata…

55 de minute ago