Un ministru PSD nesocoteste linia partidului. Il felicita pe Iohannis pentru modul in care a organizat Summit-ul celor Trei Mari

news

Ministrul finantelor publice, Eugen Teodorovici, a declarat, marti, ca Guvernul Dancila isi face treaba in ciuda discutiilor politice, iar politicienii romani nu trebuie sa abordeze politic teme importante pentru societate si l-a felicitat pe presedintele Iohannis pentru Summitul celor Trei Mari.

„Felicitari si pentru initiativa si domnului presedinte pentru modul in care prezinta, transmite mesaje in numele Romaniei la acest tip de eveniment, cei care participa, colegi, foarte bine. Asta este modalitatea de a face lucrurile in Romania. Trebuie sa invatam sa fim maturi si sa intelegem ca obligatia noastra, in principal, este sa luptam pentru tara asta, nimic altceva. Nu trebuie sa ne iubim reciproc, nu trebuie sa ne placa unii de ceilalti, suntem politicieni in slujba acestei tari. Ce avem de impartit, nu impartim in spatial public, ci in alta parte, pentru ca altfel mesajul care este dat catre omul simplu nu fac decat sa induca foarte multa ura, cearta, instabilitate. Cand sunt proiecte pentru Romania, putem sa fim si cei mai mari dusmani, ne dam mana pentru acele obiective”, a spus Teodorovici, in cadrul unor declaratii de presa, facute la Summitul celor Trei Mari, scrie Mediafax.

In acelasi context, ministrul Finantelor a precizat ca Executivul condus de Viorica Dancila isi face treaba, in ciuda discutiilor politice.

„Este un Guvern care isi face treaba, dincolo de orice fel de discutii aprinse, atacuri pe toate zonele, pentru ca asta este tipicul nostru ca tara, atacam orice, ducem in derizoriu foarte multe subiecte importante. Uitati-va la celelalte state: au Guverne stabile, au in functii publice persoane care ocupa o functie ani de zile, ca sa aiba coerenta. La noi, imediat, totul se duce in zona de lupta politica. Noi, politicienii, ne putem lupta, dar nu pe subiecte importante pentru tara. Nu aduci in agenda politica fondurile europene, astfel de proiecte, masuri de fiscalitate, tot timpul se gasesc argumente care, la urma urmei, sunt chiar penibile. Chiar discut si eu la nivel de Parlament cu alti colegi din opozitie si ii intreb: Domnule, ce argument ati avut cand ati contestat o astfel de masura?! Nu exista niciun fel de raspuns, doar aceasta lupta politica”, a mai spus Teodorovici pe aceasta tema a disputelor politice.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: