Un nou exemplar PSD il socheaza pe actorul Florin Calinescu. „Bolnava de nesimtire” a fost cocotata intr-o functie si mai importanta

politica

Actorul Florin Calinescu publica un mesaj dur la adresa premieurlui Dancila si a lui Liviu Dragnea dupa numira unui nou prefect in judetul Neamt. Aceasta este Daniela Soroceanu, un fuctionar public de rang inalt, celebra pentru ca a stat in concediu medical nu mai putin de 16 luni.

„Dragostea curata pentru tara si conducator, a domnului Viorica, a zamislit o minune de prunc. Daniela Soroceanu. Si la soroc, micuta, a primit cadou de botez prefecturia de Neamt. Desi, copilul debil, cu mai bine de 16 luni de concediu medicamental, pilotul de incercare a unor coafori necunoscuti, dusmani ai omului, peste cei ai nasului Viorica, a primit ce meritam. Din nimeni in drum, belfer dupa modelul teldrum. Livulica, da-oinpizdamasiide treaba”, a scris Calinescu pe Facebook.

Presa centrala si locala constata, prin iunie 2010 cum Daniela Soroceanu este un adevarat campion national in ce priveste bugetarii de lux aflati in concediu medical. La acel moment – subiectul a fost dezbatut intens la televiziunile centrale si in publicatiile cu acoperire nationala – Soroceanu se afla in concediul medical de 16 luni.

La vremea respectiva, Soroceanu era directoarea Casei de Asigurari de Sanatate (CAS) Neamt. Timp de 16 luni, Daniela Soroceanu a stat acasa cu diagnosticul de tuberculoza osoasa. In tot acest timp, ea a incasat indemnizatie de concediu medical in valoare de 3.800 de lei. Ziarul Adevarul a catalogat-o atunci pe Soriceanu drept „bolnava de nesimtire”.

Prefectul Vasile Panaite a fost schimbat din functie in urma sedintei de Guvern din 15 martie. Ela fost inlocuit de secretarul judetului Neamt, Daniela Soroceanu.

„Sunt magulita sa fac parte din acest proiect al Guvernului Romaniei la nivelul judetului Neamt. Voi raspune, ca intotdeauna, acestei provocari – de altfel, nu e nou pentru mine – cu acelasi profesionalism si mai ales devotament care ma caracterizeaza. Asa cum mi-am indeplinit intotdeauna atributiile de serviciu si acum, cu onoare voi indeplini si acest serviciu public. Doamne ajuta!” – a fost prima declaratie a noului prefect, Daniela Soroceanu.

Din luna iunie 2012, Daniela Soroceanu a detinut functia de secretar al judetului Neamt, iar din mai 2012 pana in iunie 2013 a fost si subprefect.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: