Un nou fake news. S-a mintit ca Marcel Vela are coloana oficiala: „Nu a folosit niciodata si nici nu a solicitat”

news

Mutarea ofiterului din functia de adjunct al sefului Brigazii Rutiere pe o alta functie de conducere, la o sectie de politie din Bucuresti, s-a realizat avand la baza analiza efectuata la nivelul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti si necesitatea de eficientizare a activitatii acestei unitati, precizeaza IGPR.

„Referitor la informatiile vehiculate in spatiul public privind mutarea unui ofiter al Brigazii Rutiere la Sectia nr. 17 de Politie din Bucuresti, facem urmatoarele mentiuni: Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, nu a folosit niciodata de la preluarea mandatului coloane oficiale pentru deplasarea in interes de serviciu sau interes personal si nici nu a solicitat acest lucru”, arata Biroul de presa al IGPR, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, politistilor Brigazii Rutiere nu li s-a solicitat sa execute misiuni de insotire ca antemergator pentru inspectorul general al IGSU si nu a fost solicitat niciun motociclist care sa execute misiuni de insotire pentru acesta.

IGPR adauga ca decizia de mutare a ofiterului la Sectia nr. 17 de Politie din Capitala nu a fost luata de conducerea Ministerului Afacerilor Interne, ci de conducerea Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, iar acest lucru s-a efectuat cu acordul ofiterului mutat.

„De asemenea, un alt aspect care a dus la aceasta decizie a fost faptul ca respectivul ofiter a transmis superiorilor date eronate despre modul de desfasurare a misiunilor din competenta si a incercat sa transfere responsabilitatea pentru acest lucru agentilor din teren ai Brigazii Rutiere, neasumandu-si responsabilitatea pentru deciziile manageriale. Totodata, precizam ca, pentru conducerea Ministerului Afacerilor Interne, respectarea legii si siguranta cetatenilor vor fi intotdeauna pe primul loc si nu va exista nicio abatere de la acest crez”, subliniaza sursa citata.

Mai mult despre:

Comentarii: