Un nou videoclip viral ingroapa PSD-ul: „Eu nu mai pot, frate, nu mai pot! Daca ies tot astia, noi suntem cei mai prosti” – Video

news

Actorul Serban Pavlu a realizat un videoclip prin care le solicita romanilor sa mearga la vot. „Du-te si alege-l pe ala care ti se pare mai putin prost, ca daca ies tot astia, noi suntem cei mai prosti si pe urma o sa avem timp pana la urmatoarele alegeri sa iesim in Piata si sa facem unicorni din luminite si meme pe Facebook“, spune Pavlu.

Iata ce soune actorul, fara alte comentarii:

„Chiar stau si ma gandesc cat de afectati trebuie sa fie astia cand se trezesc tavaliti pe net, cum le crapa obrazul de rusine si nu mai ies din casa cateva zile. Iti dai seama, datorita acestor meme-uri cateva zeci de ordonante si de gratieri au fost intarziate cel putin cu cateva zile. Plus ca indiferent ce se intampla si cine iese la alegeri, noi dam bine pe Facebook.

Eu nu mai pot, frate, nu mai pot! Sunt 30 de ani de la Revolutie si noi suntem condusi de niste trogloditi care vorbesc mai prost decat Iliescu si fura mai pe fata decat Nastase. Cum e posibil? Cum e posibil asa ceva? Eu ce pot sa le zic copiilor mei daca peste zece ani ma intreaba: alo, tata, tu ce-ai facut cand Dragnea a spus ca pe el si daca-l condamna nu se pune? Ce-ai facut tu ca sa nu ne intoarcem din nou in bezna mintii si in izolarea aia de pe vremea lui Ceausescu?

Cum, tata, ce-am facut? Am facut misto, am facut meme pe Facebook, am facut un misto de ne-am cacat pe noi de ras. N-ai pe cine, ba! N-ai cu cine, ba! Uite-l pe ala cat de stramb e, uite-o p-aia ce scrie, uite-l pe ala ce-a zis pe net.

Si pe urma vin baietii din Teleorman si-o pun pe analfabeta aia la Palatul Victoria. Ba, p-aia o aduce in fiecare dimineata o masina cu sofer la Guvern si portarul ii deschide usa: poftiti, va rog, intrati sa conduceti Guvernul Romaniei. Vi se pare OK? V-ati obisnuit si vi se pare normal? N-ai pe cine? Ce vrei? Sa te-ndragostesti de un candidat, vrei sa-l iei de nevasta? Gandeste cu capul tau! Du-te si alege-l pe ala care ti se pare mai putin prost, ca daca ies tot astia, noi suntem cei mai prosti si pe urma o sa avem timp pana la urmatoarele alegeri sa iesim in Piata si sa facem unicorni din luminite si meme pe Facebook“.

In numai 14 ore, viodeoclipul a ajuns la peste 43.000 de share-uri.

Mai mult despre:


Comentarii: