politica

Un primar PSD dezvaluie cum sunt fortati alesii PSD sa participe la mitingul din Bucuresti: „Dragnea va fi condamnat, sunt convins”

Alesii locali ai PSD, consilieri locali si judeteni, trebuie sa participe sambata la mitingul de la Bucuresti, in caz contrar isi vor pierde mandatele, declara primarul PSD din orasul Cavnic, judetul Maramures, Vladimir Petrut. ”Cred ca este un miting pentru penalul de Liviu Dragnea”, adauga edilul.

Vladimir Petrut a declarat, joi, pentru Mediafax, ca, in opinia sa, mitingul PSD de la Bucuresti este organizat ”pentru penalul de Liviu Dragnea” care vrea sa arate cata lume il sustine si ce popularitate are.

”Nu consider ca PSD are vreun motiv sa organizeze acest miting de la Bucuresti, avand in vedere ca guverneaza cu peste 60 % la nivel national, au administratii locale, judetene, Guvern, servicii deconcentrate, prefecti, subprefecti. Cred ca este un miting pentru penalul de Liviu Dragnea, vineri va fi sentinta si vrea sa arate cata lume il sustine si ce popularitate are, ca sa aiba motiv sa ramana in functie dupa ce va fi condamnat, pentru ca eu sunt convins ca va fi condamnat. Au spus ca alesii locali ai PSD, consilieri locali si judeteni, trebuie sa mearga la miting. Daca nu merg isi pierd mandatul. Oamenii merg pentru ca asa li se cere, ca si eu daca le spun consilierilor sa mearga, merg, pentru ca nu au ce face”, a spus Petrut.

Potrivit acestuia, membrii de partid din Maramures care vor participa la miting vor sta 24 de ore in autocare, urmand sa plece sambata dimineata spre Bucuresti.

”Noi suntem din Maramures, pana la Bucuresti sunt 550 de km, lipsa autostrazilor si a infrastructurii face sa se circule pe un drum cu doua benzi in conditii de zi. Astfel, sub 10 ore nu au cum sa faca pana la Bucuresti, ajung la ora 19-20 in Bucuresti, ii pun pe strada sa strige 3 -4 ore, apoi ii urca inapoi in autocare, pentru a calatori toata noaptea pana acasa. Practic, acei oameni vor sta 24 ore in masina, cu pauze prin benzinarii sau parcari, nu cred ca sunt animale”, a mai spus edilul din Cavnic.

Vladimir Petrut a precizat ca filiala PSD din Cavnic nu va participa cu niciun membru la miting.

”Nu suntem o organizatie oarecare, la alegerile din 2016, orasul Cavnic a obtinut cel mai mare procent al PSD din judetul Maramures, 72% la alegerile locale. Pana in 2016, PSD nu a castigat niciodata Primaria Cavnic, eu am castigat atunci prima oara alegerile locale. Eu nu am fost de acord cu Ordonanta nr. 13 si am renuntat anul trecut la functiile de conducere din partid, dar am ramas simplu membru al PSD si asa voi ramane. Nu imi voi da demisia niciodata, daca ei vor decide sa ma excluda, ma voi lupta in toate forurile de conducere. Eu nu am nimic cu PSD ca partid, am treaba cu cei care ne conduc azi si care sunt niste oameni care isi urmaresc interesele proprii, nu cele ale celor care i-au votat. Din pacate, oamenii habar nu au ce se intampla in interior”, a mai spus Petrut.

Presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea, sustine ca primarul de Cavnic nu mai este de facto membru PSD din februarie 2017, cand a anuntat public ca renunta la toate functiile detinute in PSD si ca nu sustine politica partidului.

”Din lasitate nu si-a depus si demisia din functia de primar obtinuta in numele PSD, insa pentru acest lucru il vor sanctiona locuitorii Cavnicului”, a spus Zetea.

Conducerea PSD Maramures va lua in calcul excluderea lui Petrut din partid.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Decizie stupefianta a Tribunalului Vaslui: mai multe inregistrari DNA din dosarul lui Buzatu au fost anulate. Chiar si inregistrarile cu denuntatorul Farmazon

Tribunalul Vaslui a decis, luni, ca mai multe inregistrari cu discutiile dintre baronul PSD Dumitru…

12 ore ago

Paris: Gerard Depardieu a fost interogat la sediul politiei pentru acuzatii de agresiune sexuala

Gerard Depardieu a fost retinut, luni, pentru interogatoriu, de politia franceza, cu privire la noi…

12 ore ago

Crucea Rosie decide sa nu suspende filiala rusa, in ciuda presupuselor legaturi cu masina de razboi de la Kremlin

Federatia Internationala a Societatilor de Cruce Rosie si Semiluna Rosie (IFRC) a decis sa nu…

12 ore ago

Experiment esuat in Columbia Britanica: dezincriminarea posesiei de droguri oprita, deoarece produce „frustrare” si „dezordine”

Columbia Britanica a oprit, brusc, dezincriminarea detinerii anumitor droguri ilicite, invocand frustrarea si „dezordinea” crescanda…

12 ore ago