externe

Un roman deghizat in Mickey Mouse jefuia trecatorii din Bologna, ajutat de un complice deghizat in Minnie

Un barbat de 29 de ani, originar din Romania, a fost arestat de politia italiana in urma unui control efectuat sambata dupa-amiaza.

Romanul se deghiza in Mickey Mouse pentru a comite furturi si talharii in orasul Bologna. Din pacate, planul sau a esuat cand a atras atentia carabinierilor, in timpul unei actiuni de patrulare.
Urmare cercetarilor s-a stabilit ca individul este considerat responsabil pentru o serie de furturi si jafuri petrecute in centrul istoric al orasului Bologna, incepand cu anul 2017, scrie publicatia online Bologna Today.
Sub pretextul vanzarii de baloane pentru copii si realizarea de fotografii cu acestia, romanul imbracat in Mickey Mouse se apropia de familiile care se plimbau prin centrul istoric.
La un moment dat, in timp ce parintii erau atenti la poze si la copii, o a doua persoana, complicele romanului, costumat in Minnie Mouse, comitea jaful.

Romanul, care mai avea de executat, intr-un dosar anterior, patru ani si opt luni de inchisoare, a fost retinut si urmeaza sa fie judecat conform legii.

Urmareste-ne si pe:
Gabriel Tudor

Share
Published by
Gabriel Tudor

Recent Posts

Masinaria de razboi a lui Putin incepe sa scartaie: pentru prima oara din 1999, Gazprom a raportat o pierdere neta de aproape 7 miliarde de dolari pe 2023

Gazprom, gigantul energetic controlat de stat din Rusia, a fost pe minus anul trecut pentru…

O oră ago

Planeta maimutelor: „bandele de macaci” din Thailanda au luat cu asalt strazile unui oras turistic, distrugand afisele care cer alungarea lor – VIDEO

Intr-un oras thailandez, macacii au devenit o problema politica inflacarata si manifesta atitudini aproape umana,…

2 ore ago

Modulul japonez SLIM continua sa ii nedumereasca pe experti trezindu-se si dupa a treia noapte lunara

Modulul japonez "Moon Sniper" a sfidat pentru a treia oara sortii, supravietuind inca o noapte…

15 minute ago