news

Un senator USR, medic, trateaza bolnavii de COVID-19. PSD-istii Bacalbasa si Bodog stau ascunsi

Un senator USR, medic de profesie, a ales sa trateze pacientii de COVID-19 in aceasta perioada in care este atat de multa nevoie de cadre medicale. Este singurul medic din Parlament care s-a intors in spital.

De la inceputul acestei saptamani, senatorul USR Adrian Wiener trateaza bolnavii de Covid-19 in sectia medicina interna II din cadrul Spitalului Judetean Arad, anunta USR. Adrian Wiener este medic primar, specializare medicina interna.

”In aceasta perioada, cand Senatul a lucrat de la distanta, am avut timpul ca dupa derularea activitatilor senatoriale – atat in plen cat si in comisii sau la cabinetul senatorial – sa vin la spital, in sectia in care lucrez. Stiu ca acum este mare nevoie de doctori in spitale – nu numai la Arad – asa ca mi se pare firesc sa fiu aici. Nu fac nimic special, doar meseria de doctor, alaturi de colegii mei”, a declarat Wiener, senator de Arad.

Si PSD are cativa medici celebri in Parlament, dar acestora nu le trece prin cap sa se intoarca in spitale. Florian Bodog lanseaza periodic atacuri politice isterice, in timp ce Nicolae Bacalbasa s-a ascuns cu totul, nu se mai stie nimic de el.

Un alt senator PSD care este medic, Florin Ortan, i-a declarat morti din pix pe mai multi medici din Romania pentru a-si putea promova o initiativa legislativa legata de epidemia de coronavirus.

PSD a depus in Parlament un proiect de lege in care vorbeste de „moartea unor cadre medicale”, desi nu a murit niciun cadru medical, si in care propune beneficii materiale pentru urmasii medicilor care „au murit”.

Citeste si: Corbii PSD intra in actiune. Anunta deja „moartea unor cadre medicale”, desi nu s-au inregistrat decese in randul medicilor

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Barbatul care a atentat la viata premierului slovac Fico este poet, membru al Uniunii Scriitorilor din Slovacia. El are 71 de ani

Presa slovaca a relatat ca atacatorul care a tras cinci gloante asupra premierului Robert Fico…

4 ore ago

Atacul asupra premierului slovac Robert Fico trimite unde de soc in toata Europa. Reactie si din partea SUA

Atacul de miercuri asupra premierului slovac Robert Fico in orasul Handlova, in urma unui eveniment…

4 ore ago

Burduja, primul atac la adresa lui Firea: „Oamenii sa nu se lase pacaliti de doua ori”. Vorbeste si despre „esecul Firea”

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Sebastian Burduja, a lansat miercuri un prim atac la adresa…

O oră ago

Miliardarul american Frank McCourt anunta ca formeaza un consortiu pentru a cumpara TikTok. Insa proprietarul nu vrea sa vanda

Antreprenorul si fostul proprietar al echipei de baseball Los Angeles Dodgers, Frank McCourt, a declarat…

4 ore ago

Socrul mare a fost retinut in urma nuntii care a blocat orasul Buzescu. Socrul are doar 36 de ani

Politia din Teleorman l-a retinut, miercuri, pe unul dintre organizatorii nuntii din Buzescu, eveniment care…

O oră ago