Un sofer a salvat un alt sofer de TIR care se indrepta in viteza spre Pasajul Unirii. TIR-ul avea numere de Bulgaria – Video

news

Un sofer de TIR care se intrepta in viteza spre Pasajul Unirii, locul unor accidente grave in ultima vreme, a fost in ultimul moment de un alt sofer care a sarit in fata autovehiculului.

Soferul a sarit pur si simplu in fata TIR-ului si i-a facut semne disperat cu mainile sa opreasca. Apoi i-a aratat indicatorul cu limitatorul de inaltime.

Soferul de TIR a inteles despre ce e vorba si a schimbat banda de mers. TIR-ul avea numere de Bulgaria.

Citeste si: Specialistii au decis: Pasajul Unirii se prezinta intr-o stare tehnica „nesatisfacatoare”. Renovarea pasajului a costat 12 milioane de euro

Lucrarile de renovare ale Pasajului Unirii au inceput la data de 19 iunie 2022, au durat doua luni si jumatate si au costat 12 milioane de euro.

„Mi-am respectat cuvantul dat, asa ca redeschidem circulatia rutiera in Pasajul Unirii! Am spus ca terminam pana la inceperea anului scolar si asta facem! Diseara, la ora 20:00, vom circula in siguranta in Pasajul Unirii”, a anuntat primarul Daniel Baluta in septembrie pe pagina de Facebook.

La cateva zile de la inaugurare, un sofer turc a fost amendat de politisti dupa ce a vrut sa intre cu TIR-ul in pasaj, fara a respecta limita de inaltime, si a rupt poarta metalica montata inainte de intrarea in pasaj.

Pe 21 septembrie, un camion a ramas blocat in pasaj dupa ce soferul a ignorat limitatorul de inaltime si a fortat trecerea prin tunel, deteriorand plafonul. Primaria Sectorului 4 a anuntat atunci ca pagubele vor fi stabilite de o comisie si urmeaza sa ii fie imputate soferului. Tot atunci Primaria a anuntat ca de la redeschiderea pasajului, cinci vehicule de mari dimensiuni au ramas blocate, fie in poarta gabaritica, fie in tunelul rutier.

Cel mai grav incident a avut loc in 23 decembrie 2022, cand un autocar cu turisti greci a lovit bara de presemnalizare de la intrarea in pasaj, o persoana decedand.

Recent, un camion a ramas intepenit in pasajul Unirii blocand traficul rutier. Dupa aproximativ 40 de minute, rotile camionului au fost dezumflate si vehiculul a putut fi scos.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: