Un sofer inconstient a rupt bariera feroviara de la Brazi cu doar cateva secunde inainte de trecerea trenului. CFR a trimis imaginile politiei – VIDEO

news

sofer, bariera, Brazi, CFR Infrastructura, dosar penal, distrugere

Conducand cu mare viteza, un sofer a distrus bariera la trecerea la nivel cu calea ferata din localitatea prahoveana Brazi, chiar inainte de trecerea unui tren de persoane. Semnalele vizauale erau aprinse, cele acustice erau in functiune, iar barierele tocmai coborau, cand soferul a fortat trecerea.

Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere, iar CFR Infrastructura le-a postat pe pagina de Facebook si le-a trimis si Politiei.

„Sofer inconstient – spulbera bariera de la Brazi, inainte de trecerea trenului RE 10065. Conducatorul autoturismului din imagini ignora nu doar semnalele acustice si luminoase, dar si barierele care sunt in curs de coborare, manevra inconstienta care a provocat, pe de o parte, nefunctionarea corespunzatoare a barierelor de la trecerea la nivel, situata la km 49+900, iar pe de alta parte prelungirea timpilor de circulatie ai trenului RE 10065, care a redus viteza de circulatie pentru tranzitarea pasajului, in conditii de siguranta. Mentionam faptul ca aceasta trecere la nivel este situata pe linia de cale ferata Brazi – Crivina, unde viteza maxima de circulatie a trenurilor este de 140 km/h”, scrie in postarea de pe Facebook.

Ulterior, politistii l-au identificat pe soferul inconstient. Acesta are 46 de ani si este chiar din comuna Brazi, precizeaza Inspectoratul Judetean de Politie Prahova. Individul s-a ales cu dosar penal pentru distrugere.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: