Un stat prabusit cu totul. Seful Politiei Romane: „Politia stia de la ora 2.00 adresa corecta de unde Alexandra a cerut ajutor”

news

Inspectorul General al Politiei Romane, Ioan Buda, a declarat, vineri, la Antena 3 ca politistii stiau adresa de unde Alexandra a sunat la 112 inca de la ora 2.00. Insa politistii au ales sa intre in casa doar la ora 6.00, dupa patru ore.

Intrebat cand au aflat politistii de unde a fost primit apelul la 112, Buda a raspuns ca de la ora 2.00.

„Aproximativ ora 2,00, 2.30, 3.00. Ma voi deplasa personal la Caracal si va voi oferi toate detaliile. Noi am aflat adresa, nu ne-a dat-o STS-ul.

Politistii nu au stat in fata casei, s-au deplasat catre casa. In jurul orei 4.00 au ajuns in fata casei si au asteptat ora 6.00. (…) Politia si procurorii au intrat cand a dispus procurorul, la 6 dimineata”, a declarat seful Politiei Romane.

Jurnalista Ioana Ena Dogioiu subliniaza ca politistii nu au actionat mai devreme pentru ca au fost inhibati de campaniile duse de propaganda PSD impotriva justitiei.

„Fascinant! Dupa ce in cazul Sorina te-ai napustit pe procuror ca a intervenit si ai transmis mesajul ca infractorul care priveaza de libertate e stapan, acum te napustesti pe procurori ca nu au intervenit. Tare Licu, de mare exceptie procurorul general! Au distrus sistemul, reflexele magistratilor, au transformat Romania in raiul infractorilor si acum se dau lebede. Asta se intampla cand in loc sa haituiesti infractorii, haituiesti magistratii.

Pentru ca, da, repet, in caz de flagrant se poate interveni oricand, dar cand intervii uneori nu stii sigur ca e flagrant dupa acel gard, dupa acea usa, iti asumi riscul sa nu fie flagrant si tu sa fii anchetat pentru ca un nene trezit din somn incepe sa zbiere la A3 ca i-a facut cainele infarct de frica”, a scris Dogioiu pe Facebook.

Alexandra, in varsta de 15 ani, a fost data disparuta miercuri, iar, joi, fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgenta 112, anuntand ca este sechestrata. Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicatii Speciale nu a reusit o locatie exacta, ci o arie de cautare, politistii avand nevoie de 19 ore pentru a intra in imobilul principalului suspect.

Suspect este un barbat de 57 de ani, pe numele sau Gheorghe Dinca, tata a trei copii. In casa lui a fost gasit un bidon cu resturi umane si bijuterii in special inele, care i-ar fi apartinut Alexandrei.

Totodata, anchetatorii incearca sa identifice o a doua victima, care se pare ca a disparut in urma cu mai bine de o luna si care era din judetul Dolj.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: