Un vechi lider PSD isi face praf partidul. Adevaruri pe care Dragnea nu vrea sa le auda: „Hotaram in functie de interesul personal, ii ignoram pe cei merituosi”

news

Dumitru Ion, primar PSD de peste 20 de ani al primariei Albota din judetul Arges, face un portret foarte acid al partidului condus de Liviu Dragnea. El spune ca liderii PSD nu isi vad decat „interesul personal” si ca ii ignora pe cei „merituosi”.

Mesajul, scris cu foarte multe greseli gramaticale, arata insa care este adevaratul spirit in PSD.

„Sunt in vacanta ! Ma gandeam ,timpul imi permite ,imi permit si eu sa fac unele precizari .Oare de ce multa lume nu este de acord cu noi ! Care este cauza ? Una singura , hotaram in numele partidului ,impotriva tuturor, in functie de interesul personal .ne tradam colegii mintim in acte (adeziuni) o facem pentru oameni care nu merita nici sa spele pe jos in sediul partidului .ignoram pe cei meritosi ,ar fi preferabil un profesionist apolitic de cat un navetist incapabil .Ai timp suficient colegule sa te aduni ,sa-ti amintesti ca lucram in echipa (sau asa ar trebui ) ca acest partid merita mai mult respect ,merita si pentru faptul ca nea acceptat pe listele lui atunci cand pe uni nu ne cunostea nimeni .La mine se pare ca Dumnezeu va hotari iesirea din politica , la uni dintre voi e mai complicat ! Or cat de mult ii jigniti umiliti nu o sai opriti….sa va ia locul ,pe care la-ti pierdut fara sa constientizati”, a scris primarul din Albota pe Facebook.

Dumitru Ion conduce comuna din 1996, fiind unul dintre liderii PSD Arges.

dumitru ion

Nu este prima data can primarul isi manifesta public nemultumirile fata de PSD.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: