Un vicepresedinte PSD il incurajeaza pe Tudose s-o dea afara pe Carmen Dan: „Este premier si are dreptul sa demita unul sau mai multi ministri”

politica

Vicepresedintele PSD Nicolae Banicioiu il indeamna pe premierul Tudose sa treaca la actiune, amintindu-i ca are dreptul „sa demita unul sau mai multi ministri daca el considera ca acest lucru se impune”.

„Datoria echipei lui Tudose este sa guverneze, lumea nu se asteapta ca noi sa ne certam si sa schimbam cate un guvern la 6 luni”, a comentat Nicolae Banicioiu la Realitatea TV.

Nicolae Banicioiu a mai precizat ca Mihai Tudose are dreptul ca premier sa ceara demiterea oricarui ministru din cabinetul sau.

„Nu cred ca lumea asteapta ca noi sa ne certam toata ziua si sa schimbam cate un guvern la fiecare sase luni. Datoria noastra nu e sa ne cercam, datoria noastra este ca echipa pe care noi am imputernicit-o sa mearga la Palatul Victoria si sa guverneze. Tudose este premier si are dreptul sa demita unul sau mai multi ministri daca el considera ca acest lucru se impune”, a a adaugat vicepresedintele PSD.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: