Un vitezoman de 19 ani, prins conducand cu 190 km/ora pe primul lot inaugurat din Autostrada A0, care are doar 10 kilometri

news

sofer, vitezoman, Autostrada A0, 10 kilometri

Politistii au prins primul vitezoman de pe A0, acesta fiind un tanar de 19 ani care circula cu 190 de km/ora. Fapta l-a costat suspendarea permisului pentru patru luni si o amenda de 1.300 de lei.

Reamintim ca soferii pot circula doar pe primii 10 din cei 20 de kilometri terminati din Autostrada Bucurestiului – Centura Moderna a Capitalei. Inaugurarea acestui sector de drum a fost facuta miercuri, 29 noiembrie.

Acest prim segment face parte din Lotul 2 Nord, intre DN1 si A3. Soferii nu pot circula inca pe toata bucata de autostrada terminata din cauza ca CNAIR nu a facut conexiunile cu restul retelei rutiere.

In cadrul evenimentului de inaugurare a acestei portiuni din A0, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a promis ca la anul vor fi gata si nodurile rutiere, iar dupa finalizarea legaturii cu Lotul 3 se va putea circula, anul viitor, pe 21 de km intre DN1 si DN2.

Constructia celor aproape 20 de kilometri din A0 – Autostrada Bucurestiului a costat 831,92 milioane de lei (fara TVA) si a fost finalizata cu 7 luni mai devreme fata de termenul din contract.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: