„Unde sunt rezistii mitingisti?”. Codrin inca mai plange dupa Regimul Dragnea: „Unde ati disparut, securistoizilor? Ca sa inteleaga si ceilalti, care a fost misiunea voastra mizerabila!”

politica

Codrin Stefanescu, fost secretar general al PSD, lanseaza noi invective la adresa sutelor de mii de protestatari din Piata Victoriei din timpul Regimului Dragnea, pe care ii numeste „securistoizi”.

„Unde sunt rezistii mitingisti? Unde sunt luminitele, ong-urile sorosiste si actorasi ratati cu portavoce? Unde sunt acum, cand Capitala se scufunda in gunoaie, mizerie, sobolani? Cand euro a depasit infinitul si robor-ul e la cer? Cand pensiile au inghetat, alocatiile s-au anulat, iar apa calda in Bucuresti a devenit un vis de demult? Unde sunt rezistii sa urle ca benzina aproape s-a dublat? Ca voucherele de vacanta au disparut si Horeca e in faliment? Unde sunt rezistii sa protesteze ca guvernul lor a dat pana acum cateva sute de ordonante? Si ziua, dar mai ales noaptea? Ca au fost numiti in functii publice mii de penali, amante, rude si sponsori? Unde ati disparut, securistoizilor? Ca sa inteleaga si ceilalti, care a fost misiunea voastra mizerabila!”, a scris Stefanescu pe Facebook.

Saptamana trecuta, Stefanescu s-a plans din nou in mod public lui Liviu Dragnea despre ce crede el ca se intampla in tara. „Vei iesi curand si vei vedea cu ochii tai cum au distrus o tara!”, a scris Stefanescu pe Facebook.

„Au ingropat agricultura, camarade! Si-au batut joc de oameni si de munca lor! Toate masurile noastre au fost anulate! Subventiile au devenit legenda! Rafturile magazinelor straine sunt pline de legume din import, cele romanesti putrezesc pe ogoarele taranilor! Vei iesi curand si vei vedea cu ochii tai cum au distrus o tara!”, a scris Stefanescu pe Facebook.

Cererea de eliberare conditionata formulate de Liviu Dragnea, va fi judecata pe 15 iulie, la Tribunalul Giurgiu. Dosarul lui Liviu Dragnea a fost repartizat la Tribunalul Giurgiu, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a decis stramutarea dosarului de eliberare de la Tribunalul Municipiului Bucuresti.

Dragnea a fost inchis pe 27 mai 2019, fiind condamnat la 3 ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Condamnarea a fost dispusa de un complet format din cinci judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Dragnea a fost acuzat ca, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Teleorman (2000-2012), respectiv de presedinte al PSD Teleorman, i-ar fi determinat pe sefii Directiei de Protectie a Copilului Teleorman sa le angajeze fictiv si sa le mentina in functie pe doua dintre membrele PSD, Adriana Botorogeanu si Anisa-Niculina Stoica.

Pentru ca cele doua nu au lucrat nici o zi la institutie, desi aveau contractul de munca in regula, statul a fost prejudiciat cu 108.612 de lei, drepturi salariale incasate necuvenit.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: