Unsurosul Chirieac, tentativa disperata de a murdari mitingul romanilor din Diaspora. Analistul PSD afirma ca protestul va fi „confiscat” de Ciolos

news

Analistul PSD Bogdan Chirieac a declarat, joi, la Antena 3 ca protestul din 10 august va fi confiscat de Dacian Ciolos pentru a se impune astfel in fata lui Klaus Iohannis.

„Eu cred ca domnul Ciolos va confisca acest miting, pentru ca domnia sa este candidatul cel mai bine plasat pentru prezidentialele de anul viitor dinspre partea anti-PSD, caci nu se poate vorbi de dreapta in Romania, ci de o zona anti-PSD. Va spun mereu, principalul contracandidat la domnului Iohannis nu este reprezentantul PSD ci domnul Ciolos. Si se duc in aceasta zona violenta, agresiva, extremista, pe care o vom vedea la lucru maine. […]

Exista riscul de a fi fluierat, dar s-ar putea ca poporul muncitor, adunat in Piata Victoriei, sa-i ceara domnului Ciolos sa salveze Romania. […] Cata vreme domnul Iohannis s-a pozitionat in mod absurd, o persoana cu potentialul sau, cu ce putea sa insemne pentru Romania, s-a pozitionat exact in zona violenta-agresiva-fascista din hastag, sigur ca il bate foarte usor Ciolos.

Cred ca presedintele Iohannis a fost adus in aceasta zona de oameni din jurul sau tocmai pentru ca domnul Ciolos sa-l poata depasi. Alminteri era foarte greu de infrant presedintele Iohannis. Mitingul acesta e o buna baza de lansare pentru domnul Ciolos”, a declarat Bogdan Chirieac.

Chirieac este una dintre vocile folosite de Liviu Dragnea pentru a lansa diversiuni si manipulari in spatiul public. Pe site-ul sau, DC News,  Chirieac a publicat numeroase articole destinate sa slujeasca intereselor sefului PSD, cum ar fi acela in care a anuntat ca la intalnirea de la Cotroceni, Dancila i-a cerut lui Klaus Iohannis sa fie de acord cu o ordonanta de gratiere si amnistie a coruptilor.

Mai mult despre: , , ,


loading...

Comentarii: