Categories: politicarecomandate

Uriasa dezamagire a alegatorilor AUR: „George, ai bagat securisti, penali. Eu ti-am facut campanie, ti-am strans semnaturi, am facut de toate”

Un sustinator al AUR i-a reprosat lui George Simion, la Baia Mare, ca a pus pe listele partidului „securisti, penali si sot-sotie”. „Pe mine ma supara, eu ti-am facut campanie, ti-am strans semnaturi, am facut de toate”, i-a spus barbatul liderului AUR.

George Simion, aflat in vizita in Baia Mare pentru a se intalni cu sustinatorii, a fost abordat de un activist AUR care i-a reprosat ca l-a ajutat si in schimb el a pus pe listele parlamentare „securisti si penali”.

„Dar nu pui securisti, omule. Nu vrem securisti, nu vrem penali… Atatea ai promis, am fost… Pe mine ma supara, eu ti-am facut campanie, ti-am strans semnaturi, am facut de toate. Mi-ai schimbat totul cand am vazut ca ai bagat securisti, penali. Pai vreti sa faci curatenie?”, i-a spus barbatul lui Simion.

George Simion a sustinut ca are o singura problema, cu Francisc Toba (parlamentar AUR de Brasov, acuzat ca a condus represiunea din decembrie 1989 impotriva brasovenilor) , dar „rezolv azi”.

„Pe cuvantul tau ca te scapi de penali? Tradezi ce am vrut sa facem si ce am discutat. De ce trebuie sa fie sot-sotie in Parlament?”, a insistat barbatul.

„Avem doar un caz de sot-sotie care au fost alesi, nu au fost numiti. Asta nu-i nepotism, au fost alesi, nu au fost numiti”, a incercat Simion sa il pacaleasca pe barbat, fara a mentiona ca acea pereche nu ar fi ajuns in Parlament daca nu se afla pe listele AUR.

„Trebuia pus unu’ dintr-o familie. Mai, daca vreti sa curatati ceva, atunci trebe sa curati”, a insistat barbatul.

„Nu stiam nici noi ca o sa iasa aia de pe locul doi. (…) Eu, de la atatia parlamentari, imposibil sa nu am niste uscaturi”, a incercat Simion sa se eschiveze.

„Pai si nu stiai (ca sunt uscaturi)?”, a fost intrebat liderul AUR.

„Nu”, a raspuns senin Simion.

„Cum adica, tu pui un om pe liste fara sa te uiti cine ii, de unde provine, cine o fost? Dintr-o simpla cautare pe Google puteai afla cine ii omul”, a adaugat indignata o femeie prezenta in preajma.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Cum va fi vremea in weekend. De duminica se incalzeste, dar vom avea si averse de ploaie si furtuni

Dupa valul de ploi si frig, vremea se schimba la sfarsitul saptamanii. Directorul Administratiei Nationale…

20 de minute ago

Recensamantul din Kosovo, prelungit cu o saptamana

Guvernul kosovar a decis in ultimul moment sa prelungeasca durata recensamantului in curs, primul din…

13 ore ago

Vaticanul inaspreste procedurile cu privire la presupusele „evenimente supranaturale”

Vaticanul a inasprit vineri procedurile de evaluare a evenimentelor supranaturale raportate, cum ar fi Madonele…

13 ore ago

Barbatul care l-a atacat cu ciocanul pe sotul lui Nancy Pelosi, fostul presedinte al Camerei Reprezentantilor din SUA, a primit 30 de ani de inchisoare

Barbatul care a patruns in casa fostului presedinte al Camerei Reprezentantilor din SUA, Nancy Pelosi,…

14 ore ago

New York City a spus ca nimeni nu a fost ranit la arestarile Columbia; dosarele medicale ale studentilor spun altceva

Dupa arestarea studentilor protestatari pro-palestini care ocupau o cladire a Universitatii Columbia luna trecuta, primarul…

14 ore ago