Urmeaza ruperea PSD. Important lider local: „Sunt prieten cu Sorin Grindeanu, am fost si voi fi”

politica

Presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Silviu Hurduzeu (PSD), a anuntat, joi, ca va ramane alaturi de Sorin Grindeanu si in continuare. „Sunt prieten cu Sorin Grindeanu, am fost si voi fi”, a subliniat Hurduzeu.

„Ati vazut ca (pana acum) nu am vrut sa fac comentarii, avand in vedere calitatea mea de carasean. Dar cred ca acea criza este, in acest moment, incheiata. Sper ca presedintele Klaus Iohannis sa desemneze un premier din randul Partidului Social Democrat, astfel incat, intr-un termen cat mai scurt, Partidul Social Democrat sa mearga cu propunerile pentru un nou Guvern in Parlamentul Romaniei, unde sunt convins ca va avea o majoritate”, a declarat Silviu Hurduzeu, citat de Argument.

In ceea ce priveste faptul ca parlamentarii de Caras-Severin nu au votat motiunea pentru demiterea lui Sorin Grindeanu, presedintele Hurduzeu a explicat:

„Parlamentarii PSD Caras-Severin au procedat in functie si de solicitarile care au venit din teritoriu. Pentru ca si presedintele Consiliului Judetean, si consilierii judeteni si locali, si primarii, si parlamentarii, ulterior, au fost trimisi, fiecare unde am fost votati, prin votul cetatenilor. Si, in aceasta perioada, am primit cu toti semnale din partea membrilor, simpatizantilor, si a celor care ne-au votat. Neparticiparea la vot a parlamentarilor PSD din Caras-Severin a fost o consecinta a acestei stari de fapt din judetul Caras-Severin. Pentru ca a existat un dialog intre parlamentari, conducerea partidului, si marea masa a membrilor de partid, care au spus ca asa e bine sa se procedeze. Pana la urma, Sorin Grindeanu este carasean, ne-am mandrit cu el, si nu puteam acum sa avem o alta pozitie!”

El a sublinuat ca va ramane alaturi de grindeanu.

„Sunt prieten cu Sorin Grindeanu, am fost si voi fi. Insa, sa stiti ca au fost momente cand ne-am certat din motive politice!”, a mai precizat Silviu Hurduzeu.

Presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Silviu Hurduzeu si-a exprimat convingerea ca Sorin Grindeanu si parlamentarii de Caras-Severin vor ramane membri PSD.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: