„Va multumim ca sustineti romanii onesti”. Ana Gomes, asaltata de mesaje dupa ce i-a aratat usa coruptului Dragnea

politica

Numerosi romani posteaza mesaje pe pagina de Facebook a europarlamentarului portughez Ana Gomes in care o felicita pentru atitudinea manifestata fata de Liviu Dragnea in cadrul congresului Partidului Socialistilor Europeni.

„Romanii va iubesc, va multumim foarte mult. Sunteti eroina noastra”, este unul dintre mesajele romanilor.

Citeste si: „Afara cu coruptii!”. Mare umilinta pentru Dragnea, a fost huiduit in plenul congresului PES – Video

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost huiduit la Madrid, vineri, chiar in plenul Congresului Partidului Socialistilor Europeni, dupa ce a sustinut un discurs plin de dezinformari.

La finalul discursului sau, in timp ce cobora de pe scena, eurodeputatul S&D Ana Gomes, din Portugalia, l-a huiduit pe Liviu Dragnea. „Afara cu coruptii! Nu vrem coruptie si corupti in PES si in S&D”, a spus Ana Gomes. Mesajul a fost transmis in spaniola. Eurodeputatul a confirmat, pentru Libertatea, ca ea este cea care a strigat si ca acesta a fost mesajul ei.

Gomes s-a aratat apoi revoltata ca lui Dragnea i s-a permis sa ia cuvantul de la tribuna congresului.

„Cum pot socialistii si Timmermans sa accepte un discurs al lui Liviu Dragnea la Congresul de la Madrid care pregateste alegerile europene? Putem sa inchidem ochii la acuzatiile grave de coruptie si crima organizata pe care i le-a adus OLAF?”, a scris Ana Gomes pe contul sau de Twitter, la scurt timp dupa discursul liderului PSD pe scena Congresului PES.

Mai mult despre: ,

Comentarii: