„Va rog veniti la vot dimineata!”. Opozitia din Bucuresti, apel. Primarii PSD vor incerca sa blocheze sectii de vot sustinand ca au aparut infectari

politica

Candidatul PNL USR PLUS la Primaria Sectorului 6, Cirpian Ciucu, atrage atentia ca primarii PSD ar putea sabota procesul de votare pentru a descuraja participarea sau chiar i-ar putea impiedica pe oameni sa voteze sub pretextul aparitiei unor cazuri de coronavirus.

„Dimineata mergem la vot, da? Dimineata, nu seara! Votam in conditii speciale acum, in conditii de pandemie. Este probabil (nu doar posibil) ca ei sa incerce sa blocheze anumite sectii, mai ales dupa pranz, pentru ca stiu ca electoratul lor voteaza in prima parte a zilei.

Pentru a evita orice posibila problema / intarziere, nu riscati! Va rog VENITI la vot DIMINEATA!”, a anuntat Ciucu.

Vineri, Ciucu a dezvaluit ce a auzit de la directorii de scoli din sector.

„Dau acest semnal. Daca se vor crea aglomerari si busculade la sectiile de vot din Sectorul 6, va fi doar vina lui Gabriel Mutu. Mai multi directori de scoli mi-au atras atentia ca primaria Sectorului 6 ‘organizeaza’ in asa fel votul, incat oamenii sa fie directionati spre cele mai mici usi din scoli, acolo fiind nevoiti sa treaca prin scannere de tip aeroport. Scopul este descurajarea participarii la vot!

Ii atrag atentia lui Gabriel Mutu! Ii atrag atentia! Sa asigure termometre de tip ‘pistol’, cum sunt in centrele comerciale si, doi, sa asigure cel putin doua intrari per scoala. Ii atrag atentia ca, daca va impiedica votul cetatenilor din Sectorul 6, se joaca cu libertatea lui”, a mai scris Ciucu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: