„Vai de locuitorii din Sectorul 1”. Chirieac sustine ca primarul Clotilde Armand trebuie anchetata de DNA

politica

„Analistul” Bogdan Chirieac sustine ca primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, ar trebui sa fie anchetata de DNA si le-a plans de mila locuitorilor din acest aceasta zona a Capitalei.

Chirieac a sustinut ca Armand a alocat direct unei firme de paza doua contracte de peste 1,6 milioane de euro.

„USR PLUS se numeste. Daca era vorba despre alt partid, acum aveati ancheta DNA. Dansa, fiind de la USR PLUS are multumiri din inima pentru ca iata, se ingrijeste de securitatea cetatenilor. Dansa e deasupra legii, nu am nicio indoiala, de altfel mai sunt persoane din acest partid care sunt in mod evident deasupra legii si a institutiilor din Romania. Chiar nu mi se pare nimic deosebit ca doamna Armand atribuie direct acest contract. Chiar nu mi se pare… Dvs. vi se pare ceva deosebit, luand seama de toate cele intamplate?”, a declarat Bogdan Chirieac la Romania TV.

Chirieac s-a plans apoi ca PSD nu are nicio reactie si le-a plans de mila locuitorului sectorului.

„L-ati vazut la randul sau pe Dan Tudorache sau pe altcineva din PSD facand anunturi pe Facebook sau plangere penala? Nu ati vazut, ceea ce inseamna ca toata lumea este multumita. Deci doamna Armand isi va conduce primaria cum crede dansa de cuviinta. Vai de locuitorii din Sectorul 1. Desi, si aici sa stiti, am mai vazut sondaje. Nu ca sta chiar bine, dar in orice caz, nu este la 0 absolut”, a mai spus Chirieac.

In campania electorala, Clotilde Armand a anuntat ca refuza sa ii acorde interviuri lui Chirieac pentru ca acesta a luat bani de la PSD.

„In urma cu 3 saptamani v-am spus ca site-ul lui Bogdan Chirieac a primit prin incredintare directa, fara licitatie, doua contracte in valoare de 30.000 E de la primarul pesedist al Sectorului 5. In luna aprilie firma lui Bogdan Chirieac a primit 2.4 milioane lei de la Primaria Sectorului 4 si in luna iulie a mai primit 15.000 E tot de la Sectorul 5.

Si ce sa vezi?! Mi-a trimis acum site-ul cu pricina o invitatie sa particip la o ‘dezbatere’ cu primarul bolsevic de la Sectorul 1. Vreau sa fie foarte clar: eu nu dau credit fabricii de fake news PSD platita din banii publici”, a scris Armand pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: