Valcov se plange ca este facut „penal”: „Incearca sa ma murdareasca pentru ca vreau ca oamenii sa traiasca mai bine”

politica

Darius Valcov, consilier al premierului Viorica Dancila, spune ca „traieste cu speranta” ca, la un moment dat, afirmatiile facute despre el in spatiul public „vor fi demontate atat juridic, cat si cu dovezi pentru ca toata lumea sa vada”. „Traim intr-o Romanie in care foarte usor se arunca cu cuvantul «penal» sau nu. Eu, deocamdata, sunt in plin proces, chiar poimaine am un termen, ma voi prezenta si imi voi demonstra pana la urma vinovatia sau nevinovatia”, afirma el.

„Din pacate, traim perioade in care eticheta si ceea ce se spune despre tine merge cu mult inaintea a ceea ce unii oameni pot sa declare sau pot sa se apere. Traiesc cu speranta ca, la un moment dat, punct cu punct toate aceste afirmatii care au fost facute despre mine in spatiul public vor fi demontate atat juridic, cat si cu dovezi pentru ca toata lumea sa vada si probabil atuncea multumirea va fi mai adanca”, a spus, luni seara, Darius Valcov, la TVR, intrebat despre eticheta de „penal”, informeaza news.ro.

Valcov a spus ca de un an instanta care l-a condamnat la opt ani de detentie pentru coruptie nu a redactat motivarea.

„Traim intr-o Romanie in care foarte usor se arunca cu cuvantul «penal» sau nu. Eu, deocamdata, sunt in plin proces, chiar poimaine am un termen, ma voi prezenta si imi voi demonstra pana la urma vinovatia sau nevinovatia. Din pacate, demonstrarea aceasta a nevinovatiei noi trebuie sa ne-o facem prin lipsa de argumente a celor care intr-un fel sau altul incearca sa te murdareasca, dar in momentul in care stii ca ai intrat intr-un joc in care vii si iei raportul FMI-ului si spui «asa ceva nu o sa fac in tara mea», te astepti in momentul ala sa primesti o lovitura cu piciorul. In momentul in care cei care pierd miliarde de euro pentru ca politicile actualei coalitiei si ale Guvernului si ale lui Liviu Dragnea pana la urma sunt pentru ca oamenii sa traiasca mai bine, cu mai multi bani in buzunare, acesti bani trebuie sa-i iei de undeva”, a spus Valcov.

Mai mult despre:


Comentarii: