Valvataie in PSD dupa ultimul sondaj. Primarii PSD fac presiuni asupra parlamentarilor pentru a scapa de Dragnea

politica

Jurnalistul Mircea Marian anunta ca primarii din PSD sunt extrem de ingrijorati de scaderea dramatica a PSD in sondajele de opinie si au inceput sa faca presiuni asupra parlamentarilor pentru a scapa de Dragnea din fruntea partidului.

„Sondajul care arata ca PSD se duce in cap si e bine sub 30% – mai exact pe la 25% – a bagat panica in primarii partidului, care acum ii fugaresc pe parlamentari sa scape de piatra de moara denumita Dragnea.

Nu vreau sa discut cat sunt de exacte procentele din sondaj – mie mi se pare ca relevant e trendul, care arata clar cum pica PSD – pentru ca, oricum, primarii PSD n-au date mai bune in care sa creada. Nici ei nu il cred pe Pieleanu, care e trimis de Livache la A3 si ca sa incurajeze activul de partid. Primarii PSD simt insa morcovul…

Si, repet, ieri, 36 din 144 de parlamentari PSD s-au dat impuscati in aripa cand Opozitia le pucea seful. 25%? E enorm”, a scris Mircea Marian pe Facebook.

USR a dat publicitatii rezultatele unui sondaj de opinie, realizat de IMAS, care arata ca PSD a coborat sub pragul de 25%. Opozitia are impreuna peste 46%.

Iata rezultatele sondajului IMAS:

PSD – 24,9%
PNL – 23,3%
USR – 14,8%
ALDE – 11,7
MRI (Ciolos) – 8,2%
UDMR – 5,8%
PRM – 2,4%
PMP – 2,1%
PNTCD – 2,0%
PRU – 0,3%
Alte partide – 4,4%

”Sondajele confirma ca sfarsitul dictaturii lui Liviu Dragnea si a PSD-ului este aproape. USR a ajuns la aproape 15% intentie de vot”, afirma USR pe pagina de Facebook.

Potrivit unor precizari ale unor reprezentanti USR, sondajul a fost realizat in noiembrie, pe un esantion de 1.010 persoane, prin metoda metoda CATI, prin telefon. Marja de eroare este de +/- 3,1%.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: