news

„Vasi avea doua facultati. Noi ramanem cu golanii, hotii si smecherii care nu patesc nimic”. Cine a fost tanarul ucis de milionarul Daniel Dumitras

Didona Goanta, prietena cu tanarul care a fost calcat cu Jaguarul de un milionar pe trecerea de pietoni, in Cluj, publica un mesaj de revolta in care arata cine a fost Vasile Dubovici.

„El a fost Vasi, avea 33 de ani si a murit ieri, calcat de o masina, in timp ce traversa regulamentar strada. Prietenul meu nu a fost milionar, desi muncea de la 18 ani si era cunoscut ca fiind un bun profesionist. Prietenul meu inteligent cunostea multe limbi straine, avea vreo doua facultati si vreo doua masterate, era cu bun simt, corect si avea principii solide. Si nici n-a vrut sa plece din tara, desi a avut posibilitatea.

Ne-a lasat pe noi, prietenii lui, in bezna, a lasat o sotie traumatizata si un copil de aproape un an care isi va cunoaste tatal din fotografii.

Si in timp ce noi ne scriem durerea, as vrea sa stiti ca soferul vinovat (Daniel Dumitras, un cunoscut om de afaceri din Cluj) care a sfidat orice regula de bun simt in trafic, a obtinut deja o dovada ca poate circula din nou.

Vasi pleaca in mormant cu principiile lui, cu valoroasa lui inteligenta si nemarginita lui bunatate. Iar noi ramanem cu golanii, hotii, incompetentii si smecherii care nu patesc nimic, sfideaza tot si nu platesc pentru nimic. Atat voiam sa va zic”, a scris Didona Goanta pe Facebook.

Daniel Dumitras, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Cluj-Napoca, a accidentat mortal, luni, un barbat pe o trecere de pietoni. Victima a fost scoasa de sub bolidul Jaguar cu ajutorul pernelor de inalta presiune.

Daniel Dumitras este patronul companiei Coratim. La iesirea din parcarea unui imobil, „ar fi efectuat viraj la stanga, peste marcajul continuu, neacordand astfel prioritate de trecere unui barbat, de 33 de ani, din Floresti, care se afla in traversarea regulamentara a strazii”, spun politistii. Victima a decedat.

Soferul ar fi declarat politistilor ca nu a vazut pietonul din cauza stalpului de la masina pe care o conducea si ca nu avea viteza.

Permisul de conducere al lui Daniel Dumitras a fost retinut in vederea anularii si pe numele omului de afaceri s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpa, arata reprezentantii Politiei. Totusi, Dumitras se poate urca, cel putin o perioada, la volanul bolidului sau.

Legea prevede ca in situatii de acest gen soferului i se elibereaza dovada inlocuitoare cu drept de circulatie pentru 15 zile, conform articolului 111 din OUG 195/2002 republicata.

Mai mult, la cererea titularului permisului retinut, procurorul care efectueaza urmarirea penala sau exercita supravegherea cercetarii penale poate dispune prelungirea dreptului de a conduce cu cate cel mult 30 zile.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Europa, lovita de inundatii majore. Se anunta pagube considerabile

Regiuni din Germania, Belgia, Franta si Olanda au fost afectate sambata de inundatii in urma…

5 minute ago

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

8 ore ago

BBC: Trecerea la masinile electrice ramane fara… curent?

O analiza a BBC constata ca vanzarile de masini electric ear trebui sa creasca, aceasta…

8 ore ago

Presedinta Georgiei a respins legea privind „influenta straina.” Veto-ul va putea fi anulat de Parlament

Presedinta Georgiei, Salome Zurabisvili, a anuntat sambata ca a respins prin veto legea privind "influenta…

8 ore ago

Gantz, ultimatum pentru Netanyahu: Un plan post-razboi pana pe 8 iunie sau se va retrage din coalitie

Ministrul israelian fara portofoliu Benny Gantz i-a dat prim-ministrului Benjamin Netanyahu termen pana la 8…

8 ore ago