„Am vazut doi agitatori profesionisti ai PSD din Ferentari in Piata Victoriei”. Dovada ca violentele au fost puse la cale de Liviu Dragnea

actualitate

Valeriu Nicolae, coordonator al mai multor proiecte dedicate romilor, bun cunoscator al cartierului Ferentari din Bucuresti, afirma ca a recunoscut in Piata Victoriei doi dintre „agitatorii profesionisti ai PSD-ului”.

„Gazele pe care le-am luat azi nu o sa le uit usor. Nu o sa uit nici ca am vazut doi dintre oamenii pe care ii stiam ca agitatorii profesionisti ai PSD-ului din Ferentari in Piata Victoriei. Nici grupul compact de huligani nu o sa-l uit. Si nici faptul ca marea majoritate a jandarmilor nu au nici o vina pentru violente. Nu o sa uit manipularile oribile facute de Antena 3 si Romania TV. Nu o sa plec. Vreau o Romanie decenta si o sa fac tot ce pot ca sa ajungem acolo”, a scris Valeriu Nicolae pe Facebook.

Surse citate de g4media.ro au declarat ca cei care provoaca violente in Piata Victoriei sunt, cei mai multi, ultrasi din galeriile de fotbal mobilizate de PSD, in special de primarii de sectoare. Antena 3 a anuntat pe surse inca din jurul orei 17.30 ca galeriile de fotbal se indreapta spre Piata Victoriei.

”Am recunoscut in grupul de Ultrasi , pe cei din galeria lui Dinamo – trimisi de fratii Negoita (primar sect 3 si actionar la Dinamo)”, a declarat un martor ocular pentru G4Media.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: