Veste proasta pentru Gadea, a fost luat la ochi de „vanatorul de impostori”. Valeriu Nicolae: „Sunt foarte interesat sa ii citesc teza de doctorat”

politica

Valeriu Nicolae, cunoscutul „vanator de impostori”, cel care a studiat sute de CV-uri ale politicienilor si demnitarilor, descoperind minciuni si fraude, pune la indoiala faptul ca Mihai Gadea ar fi obtinut titlul de „doctor” al Institutului de Studii Istorice Nicolae Iorga.

Nicolae ii cere lui Gadea sa isi faca publica lucrarea. „Singura facultate pe care pare sa o fi terminat Mihai Gadea este o facultate adventista in anul 2000. Mihai Gadea avea 22 de ani in 1999 si in concluzie nu avea cum sa obtina un doctorat in istorie sau sa se fi inscris la doctorat in 1999”, subliniaza Nicolae intr-o postare pe Facebook.

„In cazul in care este doctor as fi foarte interesat sa ii citesc teza. Banuiesc ca si Emilia Sercan ar fi foarte interesata. Presupun ca nu este secretizata opera”, a adaugat Nicolae.

Postarea integrala privind „doctoratul” lui Gadea:

„…are un doctorat in Istorie, obtinut la Institutul de Studii Istorice Nicolae Iorga” – revista Viva 8 Octombrie 2021

” …a castigat in 1999, un doctorat in Istorie de la Institutul de Studii Istorice Nicolae Iorga, cu lucrarea ‘Ionel Bratianu si epoca sa’.” – Evenimentul Zilei 2 Noiembrie 2021

…in 1999 a obtinut doctoratul in istorie, la Institutul de Studii Istorice Nicolae Iorga, cu lucrarea „Ionel Bratianu si epoca sa” – capital.ro – 5 ianuarie 2020 si exact la fel in impact.ro 25 Aprilie 2020 VoxBiz pe 18 Mai 2020 si tot la fel 30 Iunie 2020 postul de televiziune Acasa. Revista Ele si click.ro au prezentat si ele stirea.

„…este doctorand in istorie” DCNews 26 Ianuarie 2021

Singura facultate pe care pare sa o fi terminat Mihai Gadea este o facultate adventista in anul 2000. Mihai Gadea avea 22 de ani in 1999 si in concluzie nu avea cum sa obtina un doctorat in istorie sau sa se fi inscris la doctorat in 1999. Sigur ca domnul Gadea nu este vinovat pentru calitatea execrabila a jurnalismului de la noi din tara si de la DCNews.

Un vajnic luptator pentru adevar, domnia sa sunt convins ca nu are niciun interes de a promova o minciuna nenorocita (securista cum ar spune invitatul permanent al emisiunii sale domnul Ciuvica) chiar daca il avantajeaza.

In cazul in care este doctor as fi foarte interesat sa ii citesc teza. Banuiesc ca si Emilia Sercan ar fi foarte interesata. Presupun ca nu este secretizata opera. Iar daca doctoratul ” l-a castigat” asa cum scrie Evenimentul Zilei ar fi important de stiut la ce joc. Bingo, septica, macao, remi, sinteza zilei?

#aloodottoreGadea

Mai mult despre: ,

Comentarii: