Veste proasta pentru Mafia TV. Barna: „Alianta USR-PLUS il sustine pe Vlad 100%. Nu este niciun fel de indoiala aici”

politica

Pozitia ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, in Guvernul Citu este foarte stabila, a declarat, luni, seara, intr-o emisiune la TVR 1, vicepremierul Dan Barna.

Aceasta a afirmat ca atat Voiculescu, cat si ceilalti ministri ai Aliantei USR PLUS se bucura de o sustinere „neechivoca si foarte clara”, subliniind ca ministrul Sanatatii nu este „singurul coleg din Guvern care este atacat”.

„Vlad (n.r.- ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu) a venit cu un mandat de reforma pe care il au toti ministrii cabinetului Citu si evident ca in sanatate, intr-un sistem in care sunt posibile lucruri cum e cel de la Sibiu, in care sunt posibile lucruri cum e cel de la Resita, orice scuturare a copacului creeaza nemultumire, revolta, deblocari de sfere de interes, toate lucrurile pe care le stim… Nu intamplator oamenii incompetenti au ramas ani de zile in acele pozitii, de aceea suntem in situatia asta jenanta. Si, da, evident ca sunt o gramada de oameni care ar vrea ca lucrurile sa ramana in acest status quo, sa ramana neschimbate.

Faptul ca Vlad si-a asumat toata aceasta lupta genereaza reactii. (…) Pozitia lui Vlad este una foarte stabila, foarte sigura. Alianta USR-PLUS il sustine pe Vlad 100%. Nu este niciun fel de indoiala aici, pentru ca sunt niste lucruri care urmeaza sa se intample lunile viitoare, care sa aduca niste curatenii in acest sistem”, a sustinut Barna in emisiunea Romania 9 de la TVR.

Mai mult despre: ,

Comentarii: