„Vestele galbene” din Franta cer ca Laura Codruta Kovesi sa fie numita Procuror European: „Avem nevoie de ea impotriva coruptiei”

news

Vestele galbene din Justitie au protestat in Franta impotriva coruptiei, cerand ca fosta sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, sa fie numita in functia de procuror-sef european, afisand poza acesteia in centrul unei inimi mari, informeaza hotnews.ro. Autoritatile de la Bruxelles au acuzat in repetate randuri guvernul Romaniei ca incearca sa impiedice numirea acesteia.

”Pentru a lupta impotriva coruptiei gulerelor albe, Europa va infiinta institutia ‘procurorului european’: asa ca nu lasa pe oricine sa fie numit in aceasta functie! Impotriva coruptiei, avem nevoie: Laura Codruta Kovesi”, arata o postare pe pagina de Twitter a Vestelor Galbene din Justitie.

Alaturi de mesaj, apar mai multe imagini, printre care si una in care apare poza lui Kovesi in centrul unei inimi mari, sub forma de pancarta. Pe afis apare mesajul: procuror european impotriva coruptiei / Avem nevoie de Laura Codruta Kovesi.

O alta imagine arata o captura a unui articol ilustrat cu seful PSD, Liviu Dragnea, si care relateaza ca Guvernul de la Bucuresti vrea sa impiedice numirea lui Kovesi in functia de procuror general european.

Mai mult despre:

Comentarii: