Categories: news

Vicepresedinte PSD: „Daca eram in locul lui Dragnea il puneam pe Grindeanu sa-l dea afara pe Iordache”. Ciuvica, agresiv: „Va tremura chilotii de frica serviciilor”

Vicepresedintele PSD, Mihai Chirica, primar la Iasiului, a declarat, la Antena 3, ca ordonanta neagra ar trebui abrogata iar ministrul Florin Iordache ar trebui dat afara din guvern.

„Daca eram seful PSD il convocam pe Iordache de cum ma coboram din avion si ii ceream sa il dea afara pe Iordache. Faceam conferinta de presa la aeroport”, a declarat Chirica la Antena 3.

Declaratiile lui Chirica l-au infuriat pe Mugur Ciuvica, un sustinator inflacarat al ordonantei. Acesta l-a acuzat ca ii „tremura chilotii si va este frica” de serviciile secrete.

Chirica i-a replicat ca „poate va tremura dvs. chilotii”, susnand ca decizii precum cele de modificare a legislatie electorale trebuie sa fie luate in Parlament.

Mihai Chirica a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca cere abrogarea OUG de modificare a Codului Penal si organizarea unei dezbateri publice.

„Propun premierului Grindeanu si liderului Liviu Dragnea urmatoarele doua lucruri: sa abroge la fel de urgent Ordonanta 13 / 2017 si sa propuna un proiect de lege Parlamentului sa faca dezbatere publica, sa consulte specialistii si societatea civila”, a spus Chirica.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Las-o, ba, ca merge asa: craterul adanc de 15 m de la Slanic ar fi trebuit astupat azi-noapte, dar nu a venit nimeni sa-l astupe

E stare de alerta extrema in orasul Slanic Prahova. Surparea masiva produsa acum o saptamana…

10 minute ago

Masinaria de razboi a lui Putin incepe sa scartaie: pentru prima oara din 1999, Gazprom a raportat o pierdere neta de aproape 7 miliarde de dolari pe 2023

Gazprom, gigantul energetic controlat de stat din Rusia, a fost pe minus anul trecut pentru…

2 ore ago

Planeta maimutelor: „bandele de macaci” din Thailanda au luat cu asalt strazile unui oras turistic, distrugand afisele care cer alungarea lor – VIDEO

Intr-un oras thailandez, macacii au devenit o problema politica inflacarata si manifesta atitudini aproape umana,…

3 ore ago

Modulul japonez SLIM continua sa ii nedumereasca pe experti trezindu-se si dupa a treia noapte lunara

Modulul japonez "Moon Sniper" a sfidat pentru a treia oara sortii, supravietuind inca o noapte…

53 de minute ago