Vicepresedinte PSD, dezvaluire care il ingroapa pe Dragnea: „A pus in pericol PSD. Iordache a primit OUG 13 in plic de la Dragnea”

politica

Vicepresedintele PSD Mihai Chirica, primar al Iasiului, a lansat noi atacuri la adresa lui Liviu Dragnea, intr-un interviu pe care l-a acordat postului Digi24. El a declarat ca fostul ministru al Justieei, Florin Iordache, a primit OUG 14 „in plic” de la Liviu Dragnea.

Chirica l-a acuzat pe presedintele PSD, Liviu Dragnea, ca i-a livrat „in plic” lui Florin Iordache ordonanta de modificare a codurilor penale. Dragnea a negat insistent ca ar fi avut cunostinta de continutul acestei ordonante care a scos sute de mii de romani in strada. Mai mult, Chirica a confrimat ca PSD a organizat contramanifestatia de la palatul Cotroceni.

Chirica a mai spus apoi ca Liviu Dragnea a pus PSD „in pericol”. Intrebat ce i-ar spune lui Dragnea, daca s-ar afla fata in fata cu acesta, Chirica a raspuns: „In acest context in care ne aflam, i-as spune: ‘Dl presedinte, Romania este o Romanie noua. PSD este necesar, pentru ca altfel dezechilibram scena politica, e nevoie de un nou leadership. Daca ne intoarcem inapoi in timp, dezechilibram aceasata formatiune politica'”.

chirica

Principalele declaratii:

– Sincer, nu sunt multumit de felul in care Liviu Dragnea conduce PSD. Daca as fi fost multumit nu as fi zis lucrurile astea. A fost un bun lider de partid, a adus PSD cel mai bun scor din ultimii ani, dar e nevoie de o schimbared e atitudine, politica conducerii cu pumnul de fier nu mai este adecvata in aceasat etapa a democratiei.

– De la noi exista in continuare un cec in alb privind continuarea relatiei la varf. Dar conteaza foarte mult urmatorul pas

– A venit un val de nemultumire aproape din toate organizatiile din Moldova, coborand usor in jos, ca sa nu mai zic de Ardeal, asupra structurii Guvernului, felului in care a fost anuntat. Este mai importanta calitatea omul, mai putin originea lui. Daca deciziile lui sunt echilibrate…

– Conform prognozelor sociologice pe care le-am facut, da, Liviu Dragnea a pus PSD in pericol.

– La proteste au iesit membri ai PSD. M-au sunat si m-au invitat.

– Este cazul unui congres extraordinar, in momentul in care se linistesc apele. Mi-e greu sa spun cand va putea fi organizat, poate in vara.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: