Vicepresedinte PSD pune crucea pe mormantul Guvernului Grindeanu: „Ordonantele trebuie sa se dea ziua, la vedere! Am ales sa nu-mi fie rusine”

politica

Vicepresedintele PSD Mihai Chirica, primar al Iasiului, administreaza o lovitura mortala Guvernului Grindeanu. El cere abrogarea ordonantei Dragnea. Intr-o conferinta de presa, transmisa pe Facebook in aceasta dimineata, Chirica a cerut demisia lui Florin Iordache de la ministerul Justitiei. De asemenea, i-a solicitat lui Liviu Dragnea „sa corecteze greselile comise”.

El a criticat maniera prin care Guvernul a dat ordonanta Dragnea: „Ordonantele trebuie sa se dea ziua, la vedere!”. „Nu asta e politica pe care vrea s-o duca PSD. Am ales sa nu-mi fie rusine sa ma uit in ochii iesenilor si colegilor mei de partid”, a a subliniat Chirica.

Cele mai importante declaratii, evidentiate de republica.ro:

– „Am ajuns intr-un mod nejustificat intr-o situatie similara celei de la Revolutia din 1989, in care sute de mii de oameni au iesit in strada”.

– „Pe 11 decembrie cetatenii au ales. Dar la cateva saptamani de la investirea Guvernului se discuta nu despre programul de guvernare, ci despre legi care privesc Justitia”.

– „Azi asistam din pacate de un blocaj introdus artificial. Un blocaj care sa-i faca pe oameni vulnerabili, sa-i faca sa se injure intre ei, sa se certe”

– „Nu asta e politica pe care vrea s-o duca PSD. Am ales sa nu-mi fie rusine sa ma uit in ochii iesenilor si colegilor mei de partid”.

– „Propun Guvernului Grindeanu si dlui presedinte Liviu Dragnea sa abroge ordonanta 13/2017, sa propuna un proiect de lege Parlamentului, sa faca dezbatere publica, sa consulte specialistii”

– „Nu avem voie sa esuam. Cer public demisa dlui ministru Florin Iordache, singurul om responsabil de haosul creat in aceste zile”.

– „Despre Dragnea: e un om puternic, care a reusit sa se organizeze exemplar. Ce-i reprosez: nu stie sa-si aleaga oamenii, nu stie sa-si puna oameni competenti in jurul lui”.

– „Nu mi-am propus sa fiu presedinte al PSD. Ii cer lui Liviu Dragnea sa corecteze greselile comise”.

– „Nu trebuie ca dl. Sorin Grindeanu sa plece, nu trebuie alegeri anticipate, nu trebuie sa asmutim populatia unii impotriva altora”

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Comentarii: