politica

Viceprimarul Brasovului, Flavia Boghiu, a fost trimisa in judecata. Ea anunta ca nu mai candideaza la nicio functie publica din cauza „problemelor de sanatate”

Viceprimarul USR al Brasovului, Flavia Boghiu, a fost trimisa miercuri in judecata in dosarul de atribuire a Catacombelor Brasovului catre Asociatia Amural.

Flavia Boghiu este acuzata ca a permis ilegal si gratuit Asociatiei Amural sa foloseasca un spatiu – Catacombele Brasovului, pentru functionarea unui muzeu.

Flavia Boghiu a anuntat ca e nevinovata si ca nu va candida la nicio functie publica din cauza problemelor de sanatate. Boghiu este insarcinata.

„Avand in vedere aceasta noua incadrare, va anunt urmatoarele:

1. Sunt nevinovata. Oricat ar incerca sa minta in fata procurorilor PNL-istii care au fost audiati, adevarul se va dovedi in instanta si voi fi achitata.

2. Acest dosar face parte dintr-o vanatoare politica, plangerea penala fiind facuta de viceprimarul PNL Sebastian Rusu, alaturi de mafiotul imobiliar Garbis Vicentiu Kehayian, acelasi care a declarat in presa ca a pierdut 40 de milioane de euro pentru ca nu i-am mai permis sa distruga dealurile din Schei cu mii de apartamente.

3. Aleg sa nu mai candidez in aceste alegeri locale – decizie personala pe care am luat-o in baza situatiei medicale, avand in vedere ca sunt insarcinata si este o sarcina cu risc;

4. Legat de functia publica: in acest moment raporturile de munca din Primaria Brasov sunt suspendate si nu mai exercit atributii publice.

5. Pe aceasta cale, va multumesc pentru toate gandurile de bine, urarile de sanatate si mesajele primite de la voi, care m-au coplesit. Atentia si energia mea se muta deocamdata pe sanatatea sarcinii – care include si sanatatea mea – si va promit ca voi reveni!”, a transmis Flavia Boghiu pe Facebook.

Catacombele Brasovului, grote situate in zona Dupa Ziduri, erau un spatiu total insalubru. Acesta a fost curatat, igienizat si introdus iluminatul electric, astfel ca Asociatia Amural a deschis aici Brasov Underground Museum, care a atras foarte multi vizitatori.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

16 ore ago

Nicusor Dan a tinut „Primaria deschisa” pana la miezul noptii

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a invitat persoanele care au vizitat Primaria Municipiului Bucuresti inclusiv in…

17 ore ago

Imagini demne de un film de actiune: magazin de bijuterii jefuit in plina zi la Paris

Magazinul de bijuterii Harry Winston situat pe bulevardul Montaigne, in arondismentul 8 din Paris a…

17 ore ago

Iraniana Narges Mohammadi, laureata a premiului Nobel, supusa unui nou proces pentru „propaganda impotriva Republicii Islamice”

Activista Narges Mohammadi, laureata a Premiului Nobel pentru Pace in 2023, aflata in inchisoare, a…

7 ore ago

Sibiu: Un tanar de 24 de ani arestat pentru ca si-ar fi ucis iubita

Un tanar in varsta de 24 de ani din Sibiu a fost arestat, sambata, sub…

17 ore ago

Si la altii nu doar la noi: scandal intr-o comisie din Congresul SUA din cauza „genelor false”

Un scandal a izbucnit in Congresul SUA dupa ce o politiciana a acuzat o rivala…

17 ore ago